SCANDALOS Profesor din Timiș, acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unei...

SCANDALOS Profesor din Timiș, acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve minore pentru a-i da note mai mari

0
DISTRIBUIȚI

prof

Scandal sexual într-o unitate de învățământ din județul Timiș. Un profesor care predă la o școală generală din Lugoj este acuzat că i-ar fi făcut avansuri unei eleve de clasa a VIII-a. Imediat după ce au aflat povestea spusă de fiica lor, părinții au depus o plângere la poliție împotriva dascălului. Astfel, a fost deschisă o anchetă, mai ales că fata susține că nu este prima dată când se întâmplă să fie hărțuită de profesor.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a declarat pentru Lugojinfo.ro că a fost sesizat Ministerul Educației.


„A fost anunțat de urgență ministerul, dar prea multe nu știu să vă spun în acest moment. Așteptăm ca directorul instituției să ajungă la Timișoara pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. A fost demarată o cercetare disciplinară și a fost luată o decizie pentru că s-a reunit de urgență Consiliul de Administrație al școlii. Nu știu ce s-a hotărât pentru că decizia le aparține exclusiv. Vă asigur că am luat rapid toate măsurile și le-am cerut celor implicați să anunțe poliția”, a declarat Aura Danielescu.

scoala lugoj

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit pentru Lugojinfo.ro că în plângerea depusă de către tatăl fetei la poliție scrie că minorei i s-au cerut favoruri sexuale de către dascăl pentru a obține note mai mari. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru hărțuire sexuală și spun că la dosar sunt adunate probe zdrobitoare, astfel că, cel mai probabil, se va propune excluderea profesorului din învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.