Schimb de replici HALUCINANT între un șofer din Lugoj și „polițistul Gigi”....

Schimb de replici HALUCINANT între un șofer din Lugoj și „polițistul Gigi”. Cum l-a scos din pepeni pe omul legii VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

agent

Un conducător auto din Lugoj a postat pe Youtube aventura pe care a avut-o cu un agent al Poliției.


Agentul l-a sancționat pe șofer pentru ”staționare pe banda carosabilă stânjenind traficul”, dar a ajuns să fie el însuși tras la răspundere pentru
lipsa legitimației sau că nu are ”șapcă”, scrie cetateanul.ro. Șoferul nu a semnat procesul verbal, însă l-a adus pe polițist în pragul unei crize de nervi. Mai mult, a înregistrat toată discuția și a postat filmulețul pe Youtube.

3 COMENTARII

  1. Nu cred ca a greșit polițistul cu nimic. Domnul „abuzat”, este probabil, un nesimțit care după ce încalca legea, in loc sa-si recunoască greseala se ceartă cu polițistul. Genul acesta de oameni ne omoară în trafic. Asemenea bizoni ar trebuii să rămână fără permis!

  2. Asta se intampla cand legile sunt facute de infractori pentru infractori ! Toti cocalarii care incalca legea, neaga fapta,pe langa asta mai are „dreptul sa filmeze”,are dreptul sa posteze pe retele filmuletul,in timp ce politistul nu are dreptul sa faca nimic,oricum o da, tot cu c…ru in s..la pica. Stati ca asta nu-i tot,te trezesti ca vine peste el biroul control,il cerceteaza,ii mai aplica si o sanctiune disciplinara pt. ca „nu s-a orientat” si uite asa se face munca de politie !!! RUSINE !!!

  3. Un toparlan nesimtit.Sofer de rahat.Un nenorocit cu aere de mare sofer cunoscator.
    Toti prostii care in Romania sunt mari ,,justitiari,, in afara cand sunt opriti de Politie se c…pe ei.
    Un mizerabil.
    Politistul ala a avut mare rabdare cu el.Ar trebui felicitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.