Se caută piese pentru cea de-a opta compilaţie dedicată muzicienilor din Timişoara

Se caută piese pentru cea de-a opta compilaţie dedicată muzicienilor din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

madeintm

Muzicienii timişoreni sunt invitaţi să contribuie cu compoziţii proprii la realizarea celei de-a 8-a compilaţie Made in TM, dedicată exclusiv muzicienilor locali, pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM.

„Sincer, 2016 ar trebui să fie un an excepţional. Şi asta pentru că după tragedia de la Colectiv, care a făcut ca multe cluburi să se închidă, multe trupe nu mai au unde să cânte. Iar de acest fapt ar trebui să profite toată lumea. Să meargă în studio, pentru a înregistra piesele. Anul trecut, compilaţia anuală a fost foarte rock. Nu ştiu cum va fi anul acesta. Noi nu creăm compilaţia asta. O selectăm, din punct de vedere al calităţii materialului înregistrat. Anul trecut a fost foarte bun feedback-ul pe care l-am avut. S-a schimbat balanţa între piesele făcute în dormitor şi piesele cântate live.


Toate trupele astea, care au prins rădăcini, aveau unde să cânte şi locuri unde să aducă şi alţi invitaţi. Acum e un fel de pauză şi cred că ar trebui să fructifice această perioadă“, ne-a declarat Dudu, din partea anonimTM.

Creatorii acestei compilaţii care oglindeşte pentru al optulea an consecutiv scena muzicală a oraşului nostru îi invită pe toţi cei care cred că au ceva de spus în muzică să trimită piese la adresa dudu@anonimtm.ro sau pe pagina de Facebook a Made in TM, pentru a fi incluse în compilaţie, până în data de 1 mai. „Noi nu câştigăm absolut nimic, dimpotrivă investim din banii noştri pentru această compilaţie şi facem acest lucru pentru că vrem noi. O facem din suflet. Mă doare sufletul când ascult la unele posturi de radio trupe româneşti şi îmi dau seama că multe formaţii timişorene sunt mai bune decât cele difuzate la radio. Noi nu suntem nici guvern, nici radio public şi nici direcţia culturală de la Primărie sau CJT care ar trebui să se ocupe cu promovarea talentelor locale. Suntem o iniţiativă privată. Ca artist, nu se poate să ai succes decât dacă te agiţi, dacă îţi dai interesul. Ca în fiecare an, vom trimite compilaţia în diferite locuri, va fi ascultată de diverşi promotori iar artiştii au şansa să devină cunoscuţi. Selecţia pieselor se face de anonimTM şi Made in TM. Aşteptăm piese din orice gen muzical“, a mai adăugat Dudu.

Compilaţiile Made in TM din anii anteriori pot fi ascultate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.