Seară de muzică şi comedie cu inimitabilul Ioan Gyuri Pascu, la Timişoara...

Seară de muzică şi comedie cu inimitabilul Ioan Gyuri Pascu, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ioan-pascu04_resize

Îndrăgitul Ioan Gyuri Pascu revine cu un recital extraordinar în oraşul nostru vineri 12 februarie, cu începere de la ora 21.00, alături de colegii săi din trupa The Blue Workers, Teo Boar şi Vlady Cnejevici, evenimentul urmând să se desfăşoare în clubul Porto Arte.

Cunoscut şi datorită activităţii sale ca membru al grupului umoristic Divertis, Ioan Gyuri Pascu se află pe scena muzicală de aproape trei decenii, încântându-şi auditoriul cu piese trecând de la ironia fină la melancolia de „la jumătatea vieţii”.


S-a urcat în „Maşina cu jazzolină” prin ’93-’94, tocmai când ţara ardea şi babele se pieptănau. De la „gânduri nevinovate” a trecut la muzică de casă, spunându-ne „poveştile lui Gyuri”. A visat, a prins stele şi ne-a învăţat „jocul de-a joaca”. În luna aparilie a anului 2013 Ioan Gyuri Pascu a lansat albumul Electromagnetic Love prin intermediul unui turneu naţional care a poposit şi în oraşul nostru, iar noul său recital promovează un nou material discografic numit „Casa Inimii”, care are parte şi de un videoclip de promovare la piesa „În orice cafenea”. Biletele pentru concertul artistului costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.