Seară de punk rock’n’roll cu maghiarii de la The Silver Shine, la...

Seară de punk rock’n’roll cu maghiarii de la The Silver Shine, la Timişoara UPDATE Unde va fi transmis evenimentul live VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

punk

Muzicienii maghiari care alcătuiesc formaţia The Silver Shine vor susţine un concert extraordinar în Timişoara, la Josefin Pub, în data de 20 februarie.

Formaţia The Silver Shine a luat naştere în 2004, la Budapesta, şi a editat până acum opt albume în stilul pe care ei îl numesc „vintage punk rock and roll“. De-a lungul existenţei lor, trupa a cântat în nu mai puţin de 34 de ţări, printre concertele lor numărându-se recitaluri în SUA (în deschiderea trupei Nekromantix), Brazilia, Rusia, Turcia, Portugalia sau în cadrul festivalurilor Ink’n’Iron Festival (SUA) sau Sziget (Ungaria).

Formaţia este alcătuită din Krista Kat, Ati Edge şi Furo şi enumeră printre influenţe nume ca Social Distortion, Living End, Joan Jett şi Motorhead.


În luna martie a acestui an, trupa va edita un nou album, „Hold Fast”, la casa de discuri Wolverine Records, care va cuprinde 11 piese. La începutul acestui an trupa a scos un videoclip de promovare a cestui album, la piesa „Please Tell Me”.

Concertul trupei The Silver Shine, care va fi deschis de timișorenii de la Grave for Sale, este unicul lor recital în România în această perioadă, urmând ca în luna mai muzicienii să pornească într-un turneu care va vea loc în Elveţia şi Germania. Maghiarii au mai cântat o dată în oraşul nostru, în 2010, în clubul Daos.

Update: Evenimentul va fi transmis în direct pe www.altradio.tm.ro „altRadio celebrează cele 462 de zile de emisie non-stop. Este un moment special dedicat tuturor colaboratorilor noștri, realizatorilor de emisiuni, partenerilor, prietenilor altRadio. Vor fi câteva surprize și multă voie bună, iar seara se va încheia cu un super recital al trupei The Silver Shine, cu Grave for Sale în deschidere și un afterparty de ținut minte! Evenimentul va fi transmis în direct pe www.altradio.tm.ro. Participarea se face exclusiv pe bază de invitații și confirmări, pentru că numărul de locuri este limitat“, ne-au transmis organizatorii acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.