Serie de concerte aniversare 20 de ani de Implant pentru Refuz. Timişorenii...

Serie de concerte aniversare 20 de ani de Implant pentru Refuz. Timişorenii pregătesc lansarea noului videoclip Seven Shades VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

implantpentrurefuz

Timişorenii de la Implant Pentru Refuz pregătesc o serie de concerte aniversare care vor marca împlinirea a 20 de ani de activitate, primele concerte anunţate urmând să se desfăşoare în 12 februarie la Retro Lokomotiv (Satu Mare) , în 13 februarie la Abyss Rock & Metal Pub (Oradea) şi în 12 martie la Club Flex (Arad). Seria de concerte aniversare a debutat practic în vara anului trecut, când timişorenii au susţinut un recital extraordinar în deschiderea concertului Korn din Bucureşti. Concertul aniversar Implant Pentru Refuz, care ar fi marcat împlinirea a 20 de ani de existenţă a formaţiei, programat să se desfăşoare în luna noiembrie a anului trecut la Timişoara, a fost anulat, în urma tragediei petrecute la clubul Colectiv.


„Evident că vom avea un spectacol special care marchează 20 de ani de carieră şi la Timişoara. Deocamdată nu am reuşit să stabilim data exactă, dar cu siguranţă acesta va avea loc undeva în luna mai. Data va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea foştilor membri ai trupei de a fi prezenţi la Timişoara“, ne-a declarat Octavian „Vita“ Horvath, solistul trupei. Vestea bună pentru fanii timişoreni este aceea că până la acest concert aniversar, băieţii vor mai susţine un recital în Timişoara, care va avea loc la sfârşitul lunii martie. „Pregătim un concert de lansare a videoclipului Seven Shades, care va avea loc la sfârşitul lunii martie. Vom avea desgur o serie de surprize la toate concertele noastre, pe care le vom divulga în viitorul apropiat“, a mai adăugat solistul formaţiei. Filmările pentru videoclipul Seven Shades au avut loc în cluburile D’arc şi Daos. Anul trecut, trupa alcătuită din  Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky”Popescu – chitară; Razvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe a  editat albumul „Cartography”, care a fost editat şi pe vinil, disc ce a văzut lumina zilei în urma unei campanii de crowdfunding, în urma căreia muzicienii au adunat 7.165 de euro din partea fanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.