Sonatic a lansat videoclipul filmat, cu aventuri, în mai multe locuri publice...

Sonatic a lansat videoclipul filmat, cu aventuri, în mai multe locuri publice din Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1245679873">

12715695_443566759179136_5651413672490491522_n

Trupa timişoreană Sonatic a susţinut un concert extraordinar vineri seara în clubul Daos, în cadrul evenimentului desfăşurându-se şi lansarea oficială a videoclipului „Sunt“.

Filmările pentru videoclipul melodiei care dă şi titlul albumuli de debut al celor de la Sonatic s-au desfăşurat în mai multe locuri publice din oraşul nostru şi s-au lăsat cu câteva peripeţii pentru membrii trupei, fiindcă au fost nevoiți – printre altele – să dea explicaţii şi reprezentanţilor Poliţiei Locale. „Aseară am «zburat» alături de ceilalţi sonatici din sală. Pe lângă lansarea video-ului, am avut parte de un feedback foarte mişto la piesele noi, le mulţumim tuturor pentru încredere şi abia aşteptăm să ne revedem în aprilie – mai, la lansarea noului nostru album, «Iluzii»”, ne-a declarat solistul trupei Bogdan Racz.

În cadrul concertului, formaţia a interpretat patru compoziţii care se vor regăsi pe următorul material discografic al trupei, Iluzii, a cărui lansare va avea loc în viitorul apropiat. „Piesele de pe albumul nou, duc ideea de alienare a societăţii în care trăim, mai departe – «Libera voinţa e trecătoare / Totul se face prin Manipulare» (Sonatic – Păpușa). Trăim o iluzie a controlului, şi ţine de noi să alegem să tragem de sfori, sau să fim traşi de sfori“, a mai adăugat Bogdan Racz.

După şapte ani de activitate pe scena locală, timişorenii de la Sonatic au lansat acum doi ani albumul de debut, „Sunt”, un material care a fost desemnat Best Romanian Rock Album 2014, în cadrul Maximum Rock Awards 2014. Trupa timişoreană a cântat la un inedit eveniment desfăşurat în inima capitalei Austriei, numit „Pită cu untură şi cu… folk“, la clubul Replugged din Viena, pus la cale de Asociaţia Culturală Kabaitan. Printre concertele lor s-a numărat şi cel susţinut în cadrul primului eveniment consacrat exclusiv scenei muzicale timişorene, Made in TM, festival ce a inclus recitaluri cu 18 trupe locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.