Sonatic lansează videoclipul care îi prezintă „fără niciun costum şi fără nicio...

Sonatic lansează videoclipul care îi prezintă „fără niciun costum şi fără nicio regie“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sonatic

După ce au filmat un videoclip pentru piesa care dă titlul albumului lor de debut, „Sunt“, în mai multe locuri publice din oraşul nostru, membrii formaţiei timişorene Sonatic se pregătesc din nou să apară în faţa fanilor, cu un concert care va avea loc în data de 19 februarie, care va marca lansarea acestei poveşti.

Filmările pentru acest videoclip, care au avut loc în diverse locuri din Timişoara, s-au lăsat cu peripeţii pentru membrii trupei, fiindcă au fost nevoiți – printre altele – să dea explicaţii şi reprezentanţilor Poliţiei Locale. „Am ales să facem acest videoclip, în ideea de a închide într-un mod inedit, capitolul primului album «Sunt». Am ales să cântăm direct în stradă, să «luăm pulsul», cum s-ar spune.


Putea fi, la fel de bine, doar un moment stradal, fără nici un videoclip, şi am fi fost mai mult decât mulţumiţi. Teaserul şi videoclipul în sine ne prezintă aşa cum suntem noi în realitate, fără niciun costum, fără nicio regie, totul spontan. Îi mulţumim în primul rând lui Cristian Maghiar, care a îmbrăţişat ideea noastră, ne-a lăsat să ne desfăşurăm şi ne-a surprins şi pe noi, prin cadrele alese“, ne-a declarat Bogdan Racz, solistul trupei.

Sonatic a pornit la drum în 2006 ca un proiect strict acustic. Colaborarea dintre oameni foarte diferiți între ei din punct de vedere al personalității, dar cu un punct comun, respectiv plăcerea de a explora lumea prin muzică, a condus la sound-ul actual al trupei. În data de 28 noiembrie 2014, Sonatic a lansat albumul de debut – „Sunt”, un material care a fost desemnat Best Romanian Rock Album 2014, în cadrul Maximum Rock Awards 2014.

Pentru acest an, formaţia pregăteşte albumul cu numărul doi – „Iluzii”. „După acest concert, ne vom concentra pe recording pentru albumul nou, ce bate la uşă. Vom avea două concerte în luna martie la Arad şi Baia Mare, unde vom prezenta materialul nou, în nişte concerte «pilot», iar pentru finalul lunii aprilie, ne dorim să facem un concert întreg, într-un spaţiu atipic, care poate fi exploatat artistic, în Timişoara“, ne-a declarat Bogdan Racz. Intrarea la concertul de lansare a videoclipului „Sunt”, care va avea loc în 19 februarie la clubul Daos, de la ora 22.00, este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.