Timişoreanul Zoli Toth discută live cu publicul despre Eurovision. Cum puteți participa

Timişoreanul Zoli Toth discută live cu publicul despre Eurovision. Cum puteți participa

0
DISTRIBUIȚI

zolitoth

La 11 ani după ce ajungea pe poziţia a treia a clasamentului internaţional Eurovision, împreună cu Sistem şi Luminiţa Anghel, timişoreanul Zoli Toth face parte din juriul care realizează selecţia naţională Eurovision. Anunţarea membrilor juriului de către TVR a adus numeroase mesaje, în special conţinând întrebări, pe pagina de Facebook a artistului. Cunoscând acest concurs din trei perspective – ca public, participant şi jurat -, Zoli doreşte să răspundă cât mai multor întrebări. Pentru ca încercarea să aibă sorţi cât mai mari de reuşită, Zoli Toth propune o întâlnire online cu toţi cei care au întrebări sau pur şi simplu doresc să discute cu el despre Eurovision.

Întâlnirea va avea loc marţi, 23 februarie, între orele 19 şi 20, pe pagina de internet a artistului. Zoli va fi online streaming şi va răspunde celor care vor comenta sub playerul video.


„Știu ce frământări şi ce pasiuni naşte acest concurs. Știu cum e să îţi doreşti să fii tu acela care va pleca să susţină România sau cum e să fii convins că doar o anumită melodie, un anumit artist poate să te reprezinte. Am să vă arăt şi o privire din culise, am să vă povestesc şi despre celelalte frământări, cele ale juraţilor, care încearcă să ia cea mai bună decizie. Cred că întelegând cât mai bine mecanismele acestui concurs, România are şanse să se claseze cât mai bine în clasamentul internaţional. Și mai cred că Eurovision este un prilej de bucurie, că putem să savurăm concursul, piesele, fără supărare sau încrâncenare”, a transmis artistul născut în Timişoara.

Zoli Toth. a susţinut, alături de trupa Sistem, peste o mie de concerte în ţară şi în străinătate; a lansat patru albume, iar 11 single-uri au devenit numărul unu în topurile din România. În postura de solist, alături de orchestre renumite, a fost prezent pe scena ultimelor trei ediţii ale Festivalului George Enescu; a cântat sub bagheta dirijorilor Radu Popa, Tiberiu Soare şi Horia Andreescu. În 2014 a fondat Zoli TOTH Project, o trupă fusion, care îmbină genul clasic cu pop, rock sau electro, unică în lume prin formula de concert (marimba, vibrafon, diferite percuţii, vioară, violoncel) şi este implicat în diverse acţiuni ecologice şi umanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.