Timişorenii, alături de persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Ce sumă uriaşă s-a strâns...

Timişorenii, alături de persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Ce sumă uriaşă s-a strâns prin redirecţionarea celor 2% din impozitul pe venit

0
DISTRIBUIȚI

fundatia pentru voi

Timişorenii sunt alături de persoanele cu dizabilităţi intelectuale din judeţul Timiş, şi mai ales de beneficiarii Fundaţiei „Pentru Voi”. Doar în anul 2015, fundaţia a reuşit să strângă o sumă impresionantă prin redirecţionarea celor 2% din impozitul pe venit către beneficiarii ONG-ului. Astfel, în total s-au adunat peste 35.000 euro prin mecanismul 2%, la fel ca în 2014.

„Pentru noi, acest moment este ceea ce e ziua alegerilor pentru un partid: acum vedem care este imaginea noastră în comunitatea locală şi ne bucură şi onorează încrederea pe care o aveţi în munca noastră.


Faptul că un ONG care activează în domeniul social şi sprijină persoane cu dizabilităţi intelectuale reuşeşte să adune şi anul acesta, ca şi anul trecut, peste 35.000 euro prin mecanismul de 2%, ne arată tuturor că oamenii vor ca banii lor să se ducă către servicii sociale pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi intelectuale. Sunt mândră de timişorenii care consideră că oraşul lor trebuie să fie un oraş în care persoanele cu dizabilităţi să fie tratate cu demnitate şi să se bucure de sprijinul de care au nevoie”, spune Laila Onu, directorul Fundaţiei „Pentru Voi” din Timişoara.

Aproape de 200 de persoane cu diferite deficienţe intelectuale beneficiază de serviciile sociale oferite gratuit de Fundaţia “Pentru Voi”. În judeţul Timiş trăiesc 24.000 de persoane cu handicap, însă doar 1.500 din acestea sunt angajate în muncă, adică puţin peste 6%. În ceea ce priveşte persoanele cu dizabilităţi mentale, doar 62 sunt angajate în muncă în tot judeţul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.