Un englez, un israelian și un italian cu origini africane, ultimii trei...

Un englez, un israelian și un italian cu origini africane, ultimii trei sosiți prezentați de ACS Poli. Pe cine mai urmăresc timișorenii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

acs poli prezentare (7) noi

Clubul timișorean de pe prima scenă a ajuns la opt achiziții în această iarnă. Pe lângă Lys Gomis și Ross Jenkins, ACS Poli l-a prezentat azi și pe israelianul Bar Aharoni, care a fost urmărit la mai multe antrenamente. Florin Marin va da săptămâna viitoare verdictul în privința unui alt jucător din Regatul Unit, atacantul Alex Nimely.

Bar Aharoni (21 ani) vine sub formă de împrumut de la Bnei Yehuda, după ce a evoluat ultima dată la Maccabi Yavne în eșalonul secund. În toamnă a avut 16 prezențe și patru goluri marcate. ”E un jucător tânăr, care evoluează în banda dreapta, nu aveam dublură pe post, am acoperit 99% din posturi astfel, aparține de Bnei Yehuda. Are și pașaport maghiar”, a spus Daniel Stanciu despre noua achiziție. ”Sunt mulțumit să fiu aici, sper să avem succes. E prima dată pentru mine în România”, a declarat Aharoni.

Lys Gomis (26 ani), ultima dată la Frosinone, e și el împrumutat cu opțiune de la Torino. ”Sunt mulțumit de această posibilitate. Sper să dau o mână de ajutor la salvarea echipei. Mă pun la dispoziția antrenorului. Normal e competiție mereu în fotbal, toți colegii mei sunt valoroși. E formația care m-a dorit în mod concret”, și-a explicat italiano-senegalezul alegerea.

Ross Jenkins (25 ani) a venit liber de la Crawley, ”Acum câțiva ani juca la Watford, un mijlocaș central care îmi place foarte mult.


Acolo suntem oarecum deficitari…”, a precizat Stanciu despre englez. ”Sunt încântat să fiu aici, sper să ajut echipa și să mă ajute și pe mine în carieră. Dar ne concentrăm pe următoarele meciuri… Nu știam multe de România. Jucam în Anglia la Watford și Crawley, e prima dată în afara Angliei. E important pentru mine, e un stil diferit, învăț ceva în fiecare zi despre colegi. Sunt 100% fizic, de doi ani de zile sunt așa, sper să joc câteva meciuri și să evoluez bine”, a conchis Jenkins.

”Sunt jucători pe care mi i-am dorit. Cei trei sunt de calitate, au venit pe posturile descoperite. Sigur că va exista o competiție. Vor reuși să se impună, sunt convins. În acest moment suntem acoperiți pe majoritatea posturilor. E o problemă pe postul de atacant, și Prince are probleme. Doi dintre ei vor face parte din lotul cu Petrolul. Urmează să mă pronunț săptămâna următoare legat de Alex Nimely”, a spus și tehnicianul Florin Marin.

Prince Rajcomar, Everon Pisas, Abel Suares, Manu Torres și Ram Strauss sunt celelalte transferuri realizate de ACS Poli în iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.