Un jucător al Informaticii Timișoara a deschis calea către primul succes al...

Un jucător al Informaticii Timișoara a deschis calea către primul succes al Serbiei la Futsal Euro 2016. Ce alt component al gazdei turneului e așteptat în lotul bănățenilor

0
DISTRIBUIȚI

12662016_1168111376547503_4891006660603351335_n

România a ratat calificarea la Euro 2016 pe parchet, dar Liga I de futsal și Timișoara are reprezentanți la turneul final din Serbia. Ieri, naționala gazdă a câștigat meciul de deschidere cu 5-1 iar unul dintre componenții Informaticii, Slobodan Janjic, a marcat un gol important.

Slovenia a deschis scorul prin Osredkar în fața unui public record la Belgrad, 11 mii de spectatori.


Janjic și-a ajutat apoi echipa să revină în meci. A obținut faultul decisiv pentru o penalitate și tot el a transformat pentru 1-1 la pauză. Partea a doua a fost simplă pentru Serbia. Kocic a realizat o dublă iar Rajcevic și Prsic au completat tabela. 5-1 și pas cu dreptul, atât pentru Slobodan Janjic, cât și pentru Stefan Rakic, celălalt ”bănățean” intrat pe parcurs. Pe banca gazdelor a luat loc și Dusan Milojevic, care conform druckeria.ro a fost proaspăt transferat de timișoreni de la Kalca Memoris Nis. Jucătorii Informaticii au fost încurajați de la fața locului de finanțatorul clubului timișorean, Gabriel Lungu, și antrenorul-jucător Robert Lupu.

Următorul joc pentru Rakic și compania la Euro e peste trei zile, când sârbii vor juca împotriva Portugaliei, ”călăul” ”tricolorilor” în lupta pentru barajul de Mondiale.

Informatica Timișoara revine la jocurile din Liga I, lunea viitoare, de la ora 18, când va primi replica Muncitorului Reșița.

Foto: Facebook / Informatica Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.