Un medic pictor din Timişoara va primi diploma „Rezident de nota 10”....

Un medic pictor din Timişoara va primi diploma „Rezident de nota 10”. Cum îi ajută pe copiii orfani în timpul liber

0
DISTRIBUIȚI

clinica de chirurgie vasculara

Vlad Neagoe, un medic rezident pasionat de medicină şi artă, va fi premiat în cadrul unei campanii inedite ce are ca scop încurajarea practicării medicinei în România şi oprirea exodului doctorilor în străinătate. Campania se numeşte „Rezident de nota 10”, iar în cadrul acesteia este premiat săptămânal câte un medic rezident pasionat de profesia sa, care în timpul liber are activităţi demne de laudă.

Vlad Neagoe va primi o diplomă, o insignă şi un stilou inscripţionat cu numele campaniei „Rezident de nota 10” duminică, 7 februarie, de la ora 12.00, în Amfiteatrul A al Spitalului Judeţean Timişoara. Vlad Neagoe este medic rezident anul II în cadrul Clinicii de Chirurgie Vasculară.


Tânărul nu este doar devotat profesiei, ci şi un împătimit al artei. Astfel, în timpul liber pictează şi organizează expoziţii de pictură în scop caritabil pentru copiii orfani.

De asemenea, Vlad Neagoe, alături de un alt medic rezident care lucrează în cadrul Clinicii de Chirurgie Vasculară, Mircea Popiţiu, au pictat tablouri, le-au vândut, iar banii strânşi au fost folosiţi la modernizarea secţiei, care arată ca-n Occident, în acest moment.

“Dacă vrei să-ţi arăţi recunoştinţa faţă de medicii rezidenţi din România, dacă vrei să opreşti exodul medicilor din România, dacă vrei să promovezi adevăratele valori, dacă crezi că sănătatea este pe primul loc, dacă respecţi profesia de medic, haideţi să ne întâlnim în Amfiteatrul A, la Spitalul Judeţean Timişoara, să îi strângem mâna, să semnăm pe diploma lui şi să îi oferim o insignă unui medic rezident pasionat de medicină şi artă – Vlad Neagoe”, transmit iniţiatori campaniei “Rezident de nota 10” pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.