UNPR-istul Ion Răducanu este convins că Mitropolitul Banatului ar fi cel mai...

UNPR-istul Ion Răducanu este convins că Mitropolitul Banatului ar fi cel mai bun candidat pentru Primăria Timişoara. Cum argumentează

1
DISTRIBUIȚI

1 decembrie 113 mitropolitul banatului ioan

La fel ca și ALDE, UNPR Timiş nu are nici acum candidat pentru Primăria Timişoara pentru alegerile din acest an. Atât UNPR cât şi ALDE aşteaptă rezultatul negocierilor cu PSD Timiş, deşi preşedinţii ambelor formaţiuni susţin că, dacă este nevoie, pot intra şi pe cont propriu în cursa de la alegerile locale.

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu a declarat în legătură cu acest lucru că „nu am o decizie definitivă.


Mai avem programate două întâlniri, una mâine şi una săptămâna viitoare, joi, cu conducerea PSD, pentru a analiza posibilitatea de colaborare fie punctual, fie pe tot judeţul, conform protocolului de colaborare care s-a încheiat între cele două partide. Apoi vă vom spune ce facem.”

După ce a precizat că UNPR doreşte un scor la nivel de 10% la nivel naţional, Răducanu a comentat şi despre candiatul PSD, Florin Bîrsăşteanu. „Asta e problema PSD ați văzut că Bîrsășteanu este ultima descoperire a PSD pentru primărie. Dacă este, îi urez succes. Eu știu ce înseamnă candidatura la primărie, îi urez succes deplin, s-a făcut un sondaj, a ieșit al doilea în sondaj, al doilea față de cei care au fost supuși sondajului. Primul a fost domnul Grindeanu, apoi Bîrsășteanu, domnul Craina și pe locul patru a ieșit Sebastian Răducanu”, a adăugat Răducanu.

După mai multe discuţii legate de Legea defăimării, șeful UNPR Timiș a explicat că este împotriva căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex şi a declarat că este de acord cu Mitropolitul Banatului (foto) privind căsătoriile între homosexuali. „În direcția asta eu am păreri opuse Uniunii Europene. Am păreri similiare cu ale Mitropolitului Banatului. Sunt un susținător al Mitropolitului. Cred că ar fi cel mai potrivit om să conducă oraşul, pentru că se zbate mai mult pentru binele oraşului decât se zbate toată conducerea acestui judeţ. Datorită lui se face spitalul, datorită lui şi lui Oprea”.

1 COMENTARIU

  1. de cand un kkt securist ii pro biserica?

    asta ne-ar mai lipsi la carma orasului.un popa la fel de securist ca si el.

    la sta ii trebe 2 distonoPALME ca ii dus rau

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.