Verdict SURPRIZĂ în cazul tânărului cu BMW care a ucis o tânără...

Verdict SURPRIZĂ în cazul tânărului cu BMW care a ucis o tânără și apoi a fugit de la locul accidentului. Ce a decis Curtea de Apel Timișoara

7
DISTRIBUIȚI

inmormantare dora 1

Curtea de Apel Timişoara a emis sentinţa finală în dosarul de ucidere din culpă în care a fost judecat șmecherul cu BMW Sofian Precup, cel care a omorât o fată de 16 ani din Cenad şi a fugit de la locul accidentului. Condamnat în primă instanţă la închisoare cu executare, Precup a scăpat de puşcărie, fiind condamnat, în apel, la o pedeapsă cu suspendare, sub supraveghere pentru un termen de trei ani. Precup a fost obligat şi la prestarea unui număr de 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, conform adevarul.ro.


Decizia este definitivă, însă motivarea nu a fost încă făcută publică.

Reamintim că în primăvara lui 2015, Precup, care abia-și recuperase, de o zi, permisul de conducere care-i fusese suspendat, a accidentat mortal o adolescentă din Cenad, Dora Târziu, și a fugit de la locul faptei. În mod nejustificat, tânărul a beneficiat de multă clemență din partea oamenilor legii: este cunoscut faptul că, în timp ce ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu, acesta rula la volanul bolidului, prin Timiș, fără nicio problemă.

După verdictul primei instanțe, de doi ani de închisoare cu executare, avocații familiei victimei au cerut o pedeapsă mai mare.

7 COMENTARII

  1. Surpriză ? Nu căci huidu a ucis 3 ( trei ) oameni și nu a făcut o zi de pușcărie . Motivarea nici nu interesează individul e liber să ucidă din nou . Jalnică justiție !

  2. pana la urma urmei el a mers pe sosea nu pe trotuar, nu cred ca se intampla nimica daca ea mergea pe trotuar.,….foaaarte trist dar nu ai ce face asta-i adevarut. Pacat!

  3. Si faptul ca dupa accidentarea mortala a unei persoane si parasirea locului unde s’a petrecut incidentul fara anumtarea unui echipaj de urgenta il face pe dasnul nevinovat ? Daca eram eu avocat, infunda 20 de ani linistit inchisoarea . Si mai sunt multe alte motive pentru care merita sa fie inchis dar sunt prea multe sa le enumar aici in scris.. Coruptia predomina in Romania ..

  4. completul care a dispus această ,,hotărîre mizerabilă, ESTE MULT MAI-VINOVAT ca criminalul, din mai multe considerente, fie și-a însușit foloase necuvenite, prin persoane interpuse de incredere! fie că creiază precedente periculoase, ,împotriva semenilor lor, ,,,se vînd pentru un ȘÎP CU APĂ , rușine nu au fiind avarii după foloase necuvenite, folosesc această instituție după bunul plac,,S.C. JUST-TIMIȘ

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/02/verdict-surpriza-cazul-tanarului-cu-bmw-care-ucis-o-tanara-si-apoi-fugit-de-la-locul-accidentului-ce-decis-curtea-de-apel-timisoara/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.