Vezi datoria INCREDIBILĂ pe care o are o prostituată din Timișoara la...

Vezi datoria INCREDIBILĂ pe care o are o prostituată din Timișoara la bugetul local și de ce se plânge șeful direcției fiscale

1
DISTRIBUIȚI

prostituata

Femeia a fost amendată în nenumărate rânduri pentru că a întreținut relații sexuale contracost.


A adunat, în ultimii cinci ani, amenzi în valoare de aproape 183.000 de euro, conform tion.ro.

Potrivit acestora, femeia a adunat cele mai multe amenzi neplătite la bugetul local, în valoare de 818.139 de lei, practicând cea mai veche meserie din lume, din 2011 și până în prezent.

Reprezentanții Direcției Fiscale au precizat pentru tion.ro că amenzile obținute de prostituate, cerșetori sau călătorii frauduloși sunt cel mai greu de încasat.

„Sunt cel mai greu de încasat, acești oameni n-au servicii, n-au bunuri urmăribile, noi nu avem ce să luăm de la ei… Noi constatăm că sunt insolvabile, întocmim un proces verbal de insolvabilitate, trecem omul într-o evidență separată și urmărim vreme de 5 ani. În anul 5 se prescriu, amenzile primite în 2011 se dau la scădere în 2016”, a declarat, pentru sursa citată, Adrian Bodo, șeful Direcției Fiscale.

1 COMENTARIU

  1. acesti politicieni extraordinar de inteligenti chiar isi imagineaza ca o amenda cit salariul minim o sa fie platita vreodata? cum dracu poti sa dai amenda unui biciclist in Romania 700 de lei, cind pentru aceeasi fapta in Germania amenda este 20 de euro? amenda este stabilita dupa veniturile politicienilor? cum poti sa amendezi zilnic o prostituata care nu a platit nicio amenda? cum poti sa visezi ca amenzi de zeci de mii de euro o sa fie incasate de la o singura persoana? aceste amenzi sint incluse in planul de buget al orasului?

    trebuie amendati sefii care au ordonat agentilor sa iroseasca timpul pentru completarea unor procese verbale care nu folosesc la nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.