Viceprimarul Traian Stoia, EXCLUS din PSD. Cum îl apără noul lui prieten,...

Viceprimarul Traian Stoia, EXCLUS din PSD. Cum îl apără noul lui prieten, Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

Este oficial, viceprimarul Traian Stoia a fost exclus din PSD Timiş. Vă reamintim că Stoia a fost propus pentru excludere după ce a votat bugetul administraţiei Robu, în ciuda faptului că aleşii din grupul PSD au decis să boicoteze aprobarea actului, după ce mai multe amendamente propuse de ei nu au trecut. La mai bine de o săptămână de la anunţul că Stoia a fost propus pentru excludere, PSD a anunţat astăzi că „Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit astăzi în şedinţă de lucru, liderii social-democraţi luând o serie de decizii administrative şi politice.


Pe lângă pregătirea campaniei electorale, pe ordinea de zi s-a aflat şi propunerea Biroului Municipal al PSD Timişoara de excludere din partid a viceprimarului Timişoarei, domnul Traian Stoia. Preşedintele interimar al PSD Timişoara, deputatul Florin Bîrsăşteanu, a expus membrilor BPJ situaţia de fapt, iar votul în favoarea excluderii a fost unanim. Astfel, începând de astăzi, domnul Traian Stoia nu mai este membru al Partidului Social Democrat”.

Primarul Nicolae Robu nu a dorit să spună dacă Traian Stoia şi-a câştigat un loc în PNL Timiş prin votul dat. „Pe mine nu mă preocupă ce face PSD. Ştiţi foarte bine, dar ceea ce face văd că se înscrie ca o consecinţă pe aceeaşi linie specifică perdanţilor. Tot ce face este la disperare, ei au deja experienţa pierderii a două alegeri prezidenţiale, ambele într-o manieră spectaculoasă şi se pare că le place această postură de pierzători. Mereu sunt disperaţi nu ştiu ce frământări au şi nici nu mă interesează. Eu nu sunt avocatul domnului Stoia. Îmi pare foarte ciudat însă că dau afară pe cineva dintr-un partid pentru că a votat un buget despre care şi tu ai spus că este foarte bun. Ştiţi că pesediştii au făcut afirmaţia că prin aprobarea acestui buget mi s-a asigurat mie un al doilea mandat, asta înseamnă că este un buget foarte bun”, a spus Robu. PNL nu a desmnat încă un om care să ocupe postul vacantat de Stoia, edilul lămurind că este nevoie de o aprobare a CLT privind eliberarea locului şi că apoi se va trece la o decizie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.