Victorie obligatorie obținută de CH Poli în Moldova. Cum stau handbaliștii alb-violeți...

Victorie obligatorie obținută de CH Poli în Moldova. Cum stau handbaliștii alb-violeți în clasament

0
DISTRIBUIȚI

poli min

Formația timișoreană de handbal masculin a obținut al doilea succes consecutiv în noul an. CH CSU Politehnica s-a impus cu 25-22 pe terenul nou promovatei CSM Focșani. Prin succesul de azi elevii lui Pero Milosevic o egalează în clasament pe Steaua, locul 6 în Liga Națională.

După succesul chinuit cu suferinda Minaur Baia Mare, Poli s-a deplasat la penultima clasată cu un singur gând. Eșecul Stelei tot în Moldova, dar la Vaslui, le-a oferit alb-violeților șansa de a-i egala pe bucureșteni la puncte.

Timișorenii au condus la Focșani ostilitățile pe întreaga durată a partidei.


La pauză echipa pregătită de Pero Milosevic avea un avantaj de patru goluri, scor 14-10. În partea secundă Fenici și compania au reușit să mărească ecartul pentru un final cu cât mai puține emoții. Cu șase minute rămase din ceas tabela indica +6 pentru vizitatorii bănățeni. Până la urmă jocul s-a încheiat cu cele două echipe separate de trei goluri, 25-22 în favoarea lui SCM CH CSU Politehnica Timișoara.

Prin acest succes facil CH Poli rămâne pe 7 din cauza golaverajului dar o egalează la puncte pe a șasea clasată, Steaua, ambele au 32 de puncte după 19 jocuri disputate. Totodată alb-violeții s-au îndepărtat la șase puncte de locul 8. Diferența se poate strânge la trei însă dacă Baia Mare câștigă în această seară cu CSM Ploiești.

UPDATE Timofte a fost din nou în formă pentru Poli, marcând 12 goluri, Halcă l-a urmat la acest capitol, cu 6 goluri, au mai punctat pentru timișoreni: Lasica (3 goluri), Fenici (3) și Ştefan 1. Grigoraș și Chikovani nu au putut juca din cauze medicale.

Următorul joc al lui CH Poli va fi acasă cu HC Vaslui, probabil pe 15 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.