Victorie a timişorenilor. Vezi modul inedit în care l-au convins pe primarul...

Victorie a timişorenilor. Vezi modul inedit în care l-au convins pe primarul Nicolae Robu să repare o stradă şi reacţia surpriză a acestuia

0
DISTRIBUIȚI

strada ioan slavici freidorf

Timişorenii încep să ţină pasul cu primarul Nicolae Robu. Oamenii care s-au plâns de faptul că actuala administraţie nu comunică direct cu cetăţenii nu sunt deloc puţini, însă locul şedintelor cu consiliile consultative de cartier din Timişoara a fost luat de Facebook. Astfel, pe reţeaua de socializare, primarul Nicolae Robu face sondaje, postează videoclipuri şi chiar comunicate de presă. Sătui să fie ignoraţi, locuitorii din Freidorf au trecut la treabă şi au făcut o pagina de Facebook pentru strada Ioan Slavici din Timişoara, în speranţa că în curând acolo vor începe lucrările de reparaţii.


Practic, pe pagina prin care sunt cerute intevenţii, administratorii au postat un filmuleţ cu tronsonul afectat, dar şi mai multe ştiri şi materiale privind promisiuni neîndeplinite ale actualei administraţii.

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, deşi subiectul a ajuns din nou unul de răsunet naţional, alături de palmieri şi zebră, fiind relatat de mai multe publicații din țară, primarul Nicolae Robu a clarificat că nu este deloc supărat pe iniţiatori. „Salut această iniţiativă, este una firească din partea oamenilor. Evident că ei nu sunt informaţi cu ce vrem noi să facem. Nu e aşa cum s-au exprimat unii acolo, dar este o stradă foarte importantă, o stradă care este degradată rău de tot şi eu nu pot decât să mă bucur să văd iniţiative de tipul acesta, iniţiative care ne ajută, eu aşa iau genul acesta de critici venite în idea de a impulsiona găsirea de soluţii, nu critici aşa de dragul de a te afla în treabă sau de a face un joc politic. Realitatea este că acolo se va intra cât de curând cu covor asfaltic. Strada a ajuns aşa pentru că nu am putut face lucrările pe care le vom face în perioada următoare din cauză că au avut loc foarte multe lucrări ba la gaz, ba la Aquatim şi nu avea sens să intervenim”, a spus Robu. Edilul a specificat că de la 1 martie vor fi puse în funcţiune staţiile de asflat şi că strada se va reabilita din banii alocaţi pe reparaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.