Viorel Șerban rămâne rector al Universității Politehnica din Timișoara

Viorel Șerban rămâne rector al Universității Politehnica din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

viorel serban

Viorel Șerban va conduce Universitatea Politehnica din Timișoara și în următorii patru ani. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției timișorene, în această seară, imediat după închiderea urnelor.


Diferența de voturi dintre Viorel Șerban și contracandidatul său, Ilare Bordeașu, profesor universitar și fost lider de sindicat, a fost destul de mare. 600 de cadre didactice titulare, plus 60 de studenți de la Universitatea Politehnica din Timișoara, au fost așteptați, astăzi, la vot pentru a alege noul rector al instituției.

Planul managerial al lui Viorel Șerban „pornește de la experiența de conducere acumulată și propune soluții pentru principalele provocări ale universităților secolului XXI: plafonarea numărului de studenți cu frecvență, creșterea importanței transferului tehnologic și a angajamentului regional, internaționalizarea ca factor determinant în consolidarea poziției unei universități în cadrul diferitelor clasamente, orientarea spre managementul calității totale și guvernanței universitare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.