ABSURD Un pensionar din Timiș nu-și poate ridica medicamentele gratuite pentru că...

ABSURD Un pensionar din Timiș nu-și poate ridica medicamentele gratuite pentru că nu figurează ca fiind asigurat

0
DISTRIBUIȚI

medicamente_cancer

Un pensionar militar dintr-un sat din județul Timiș este pus pe drumuri aiurea. Bărbatul în vârstă de 63 de ani nu-și poate scoate rețeta gratuită de la farmacie, pentru că apare ca fiind neasigurat. Absurd este faptul că pe site-ul CNAS figurează că este asigurat, iar pe cel al Casei OPSNAJ apare ca fiind neasigurat. Timișeanul este revoltat de ceea ce i se întâmplă și are de gând să-i scrie și Ministerului Sănătății.

„Locuiesc într-un sat din Timiș, Știuca, iar în ultima săptămână am fost nevoit să vin de două ori la Timișoara în speranța că voi reuși să-mi scot rețeta de la farmacie, dar degeaba. Iau mai multe medicamente pentru hipertensiune, dar nu le pot ridica din farmacie pentru că apar ca fiind neasigurat.


Am adeverință de la CNAS în care scrie că sunt asigurat, dar la cealaltă casă nu apar. Eu îmi scot rețeta o dată la două luni, iar acum am fost refuzat în farmacii, mi s-a spus că nu-mi pot da medicamentele. Eu am și card de sănătate, pe care-l primesc doar oamenii asigurați”, ni s-a plâns Petre Nicoară.

Pensionarul din județul Timiș spune că a ajuns într-o situație disperată, asta pentru că nu știe ce să mai facă pentru a-și rezolva situația. „Mi-e ciudă că sunt pus aiurea pe drumuri. În fiecare lună mi se trag peste 200 lei din pensie pentru sănătate și acum eu nu pot să-mi scot rețeta gratuită pentru că figurez ca fiind neasigurat. Nu mi se pare normal”, a conchis Petre Nicoară. Reprezentanții OPSJAN nu au putut fi contactați pentru a-și exprima punctul de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.