Accident GRAV: trei tineri au murit pe o șosea din vestul țării....

Accident GRAV: trei tineri au murit pe o șosea din vestul țării. Cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

accident arad arq

O mașină a fost spulberată și trei persoane, două femei și un bărbat, au murit pe loc aseară în urma unui teribil accident care a avut loc pe DN7, în apropierea localității Nicolae Bălcescu din județul Arad.

Autoturismul în care se aflau cele trei victime, înmatriculat în Arad, a intrat, conform primelor informații, sub un TIR, șoferul acestuia spunând, conform arq.ro, că mașina a derapat și nu a mai avut cum să o evite.


În urma impactului deosebit de violent, atât şoferiţa de 21 de ani, ce luase carnetul abia de trei luni de zile, cât şi fratele ei în vârstă de 25 de ani şi încă o fată de 21 de ani au murit pe loc.

Scena pe care au găsit-o medicii și pompierii la locul accidentului a fost înfiorătoare. „Sunt trei morți, două femei și un bărbat. Mașina este atât de distrusă că, inițial, colegii de la Ambulanță au crezut că sunt patru victime”, a spus George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, citat de specialarad.ro.

Traficul în zonă a fost blocat timp de mai multe ore, iar polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa foto: arq.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.