ACS Poli irosește INCREDIBIL două puncte cu CFR Cluj. Ambele goluri încasate,...

ACS Poli irosește INCREDIBIL două puncte cu CFR Cluj. Ambele goluri încasate, în prelungiri și cu superioritate numerică GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1175223141">

ACS Poli CFR Cluj (6)

ACS Poli a mai avut o seară ”de ținut minte” în acest sezon al Ligii I. Elevii lui Florin Marin au condus cu 2-0 și păreau că rup toate blestemele într-o zi de 13, cu CFR Cluj. Ardelenii nu au avut deloc alură de formație puternică, au rămas și în inferioritate, dar până la urmă au reușit cumva să smulgă un punct. Atât Camora, cât și Petrucci, au înscris în prelungirile partidei pentru vizitatori!

Runda 2 de play out a început oarecum bine pentru ACS Poli, căci Voluntariul a scos doar o remiză cu Botoșani. La Timișoara venea CFR-ul, echipă lăudată de adversare pentru că ar fi avut punctaj de primele șase dacă nu erau sancționați.

În prima repriză însă, ardelenii și-au arătat blazonul de favorită doar în primele minute. Cristian Lopez a trimis cu capul, dar prea modest pentru a-l depăși pe Strauss. După dominarea din start a oaspeților, la primul contraatac și totodată prima fază de atac a lui ACS Poli, Elek s-a întors în careu și a trimis ideal la colțul opus pentru colegul Ovidiu Popescu. Mijlocașul stânga improvizat nu a iertat din apropiere. După deschidera scorului din minutul 10 timișorenii au trecut la control. Putea fi 2-0 în minutul 21 sau 24. La prima fază Belu a trimis imprecis pentru Elek, care de abia a ajuns balonul în fața lui Marc, apoi Zicu l-a așteptat pe același Popescu. Dar de această dată tânărul bănățean a avut nevoie de două preluări pe terenul greu într-o fază care putea fi și 3 contra 1, încheiată cu un fundaș clujean recuperând balonul. Jocul a curs în continuare în favoarea gazdelor. Și, în minutul 42 Elek preia în careu, își prelungește balonul, după care cade în duel cu Coelho. Zicu nu are emoții de la bătrânul punct cu var și face 2-0. CFR-ul a revenit furioasă în atac, dar în afară de cartonașe galbene, doar o lovitură de cap, departe de țintă a lui Petrucci, a mai putut fi trecută în contul ardelenilor.

Un nou final de coșmar

În partea a doua toată lumea aștepta încă replica ”feroviarilor”. În minutul 57 însă CFR-ul rămâne cu un om în minus după ce Mureșan îl trântește și pe Hernandez. Peste două minute o bijuterie marca Ianis Zicu e interzisă, nr. 27 a așteptat mult balonul, a primit la limita ofsaidului, și a voleibalat superb peste Marc, dar apoi s-a ridicat, târziu, și fanionul de la margine. Până la urmă se pare că machidonul era într-o poziție care nu trebuia sancționată. În zece, ardelenii aveau oricum o misiune aproape imposibiă. Nou intratul Bud, care dorea la un moment dat pe Bega, a încercat să reducă din diferență, dar șutul său din minutul 77 a ajuns doar în reclame. A urmat și o intercalare a lui Petrucci, al cărui șut a fost blocat în careu.

Până la urmă a fost un final bun pentru CFR. Mai întâi Camora reușind să plaseze din unghi balonul în poarta lui Strauss. Era minutul 90+1. Ca de obicei, nu au lipsit emoțiile, ardelenii reușind să evolueze pe contre în prelungiri. La ultima fază, cu portarul în careu, mingea cade de două ori printre fundașii văzuți cu sacii în căruță, apoi Petrucci trage din unghi și israelianul dintre buturile gazdelor își pierde aura de erou. Timișorenii irosesc incredibil două puncte în ultimul moment și rămân doar pe 11, la trei puncte de Voluntari (locul 12) și cu posibilitatea ca cealaltă ilfoveană, Concordia (13), să se apropie la două lungimi distanță mâine. Cu patru minute înainte de final erau pe 9, peste CFR și Botoșani.

ACS Poli Timișoara: Strauss – Belu, Scutaru (74 Jenkins), M. Torres, D. Popescu – Llorente, Melinte – J. Hernandez (83′ Doman), Zicu, Ov. Popescu (78′ Pisas) – Elek. Pe bancă: Smaranda – Bocșan, A. Suarez, Pedro Henrique. Antrenor: Florin Marin.

CFR Cluj: Marc – Coelho, A. Mureșan, L. Goian, Camora (cpt.) – Gomelt (46 Nouvier), Petrucci, Ruiz (61 Larie) – Jakolis, Cr. Lopez, Păun (46 Bud). Pe bancă: Vâtcă – Tînc, Nascimento, S. Negruț. Antrenor: Antonio Conceicao.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.