ACS Poli a scăpat, după mai bine de o lună, de încă...

ACS Poli a scăpat, după mai bine de o lună, de încă un jucător rămas pe ”lista neagră”. La ce echipă din străinătate va evolua

0
DISTRIBUIȚI

acs-poli-pandurii-11 curtean

Timișorenii au mai bifat, după mai bine de o lună de zile, o despărțire de unul dintre cei șase jucători rămași doar să se antreneze cu echipa a doua. Alexandru Curtean și-a găsit echipă în Kazahstan și a fost astfel de acord să întrerupă colaborarea cu ACS Poli.


Mijlocașul de 28 de ani va evolua pentru FC Atyrau.

Alex Curtean era pe lista neagră alături de Kirschstein, Croitoru, Poparadu, Popovici și Boldea. Cei șase se antrenau cu echipa secundă, dar nu au fost folosiți în prima rundă din returul Ligii a IV-a, când ACS Poli II s-a deplasat la Dudeștii Vechi (scor 1-2).

Revenit în Banat în vară, Curtean nu l-a impresionat pe Florin Marin, care l-a lăsat cu doar 16 prezențe în tricoul lui ACS Poli, meciuri în care mijlocașul stânga a înscris o dată. Pe postul său a sosit Everon Pisas și urmează să fie semnat și capverdianul Platini. Clubul timișorean a anunțat azi despărțirea oficială de jucător: ”Succes, Alexandru Curtean! Clubul nostru a încetat de comun acord contractul cu jucătorul Alexandru Curtean, acesta urmând să-și continue cariera la clubul FC Atyrau din Kazahstan. Îi mulțumim lui Alex pentru tot ce a făcut sub tricoul alb-violet și îi urăm mult succes la noul său club!”.

Atyrau, echipa pentru care va evolua Curtean, de abia începe noul sezon în Kazahstan, unde s-a clasat pe 5 după play-off-ul din 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.