E OFICIAL: ACS Poli și-a găsit antrenor! UPDATE 2 Nicolae Robu a...

E OFICIAL: ACS Poli și-a găsit antrenor! UPDATE 2 Nicolae Robu a ținut să confirme primul mutarea. Reacție a lui Daniel Stanciu

0
DISTRIBUIȚI

Petre-Grigoras

Refuzați rând pe rând de mai mulți tehnicieni. Cei de la ACS Poli s-a întors la primul nume de pe listă și totodată din sondajul lui Nicolae Robu. Petre Grigoraș a fost convins să vină la Timișoara după o nouă rundă de discuții. Inițial negocierile purtate cu fostul manager sportiv Daniel Stanciu nu s-au concretizat.

UPDATE 2 Daniel Stanciu a ținut să precizeze că el s-a înțeles cu Petre Grigoraș în primă instanță, dar că ceilalți decidenți de la echipă (n.r. Titu Bojin și Nicolae Robu) se răzgândiseră. Atunci era în cărți și Dorinel Munteanu. ”Grigoraș vine în condițiile negociate de mine. Și eu voi semna mâine pe acte”, ne-a spus Stanciu, care mai rămâne în club până la data de 1.04.

UPDATE Pe pagina oficială de Facebook a echipei a apărut mesajul: ”Bun venit, Petre Grigoraș!”.


Dar primul care a confirmat oficial noul antrenor a fost tot primarul Nicolae Robu.

”POLI ARE ANTRENOR: PETRE GRIGORAȘ !

Da, astăzi 25.03.2016, Clubul Poli Timișoara și dl. Petre Grigoraș s-au înțeles ca începând de mâine, dl. Grigoraș să preia funcția de antrenor principal al echipei, cu obiectivul rămânerii în Liga I. Dl. Petre Grigoraș va sosi în Timișoara diseară, iar mâine va face primul antrenament”, a scris edilul pe celebra rețea de socializare. La finalul mesajului, ce-i drept, au apărut și numele lui Titu Bojin și al rectorului UPT, Viorel Șerban.

Noul tehnician e așteptat mâine pe Bega. Bănățenii au mai negociat cu Dorinel Munteanu și l-au dorit cel mai mult pe Cosmin Contra. Cu Titu Bojin și Nicolae Robu în rol de negociatori ACS Poli a reușit să-l convingă pe Grigoraș că situația clubului nu e așa de gravă. Oricum, din sursele noastre, tehnicianul va semna inițial doar până în vară. Înțelegerea urmând să fie prelungită cu cel puțin un an dacă se îndeplinește obiectivul: salvarea de la retrogradare.

Primul joc cu Petre Grigoraș pe bancă va fi marți (ora 20.30), pe teren propriu, împotriva Petrolului. Ieri, noul manager sportiv Ioan Miculaș declara pentru PRESSALERT.ro că discuțiile cu noul antrenor sunt în toi și că va fi găsită soluția până la finele zilei.

Foto: enational.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.