Adrian Orza, decalog pentru Timişoara normalităţii. Cu ce noutate promite să vină...

Adrian Orza, decalog pentru Timişoara normalităţii. Cu ce noutate promite să vină în campania electorală

0
DISTRIBUIȚI

Timisoara normalitatii

Conceperea unei teme de campanie electorală devine o muncă uşoară pentru contracandidaţii primarului Timişoarei,
Nicolae Robu. Ignorate de marea majoritate a oamenilor politici, în cei patru ani de când Robu este primar, ieşirile acestuia la adresa presei, lipsa de transparenţă din Primăria Timişoara sau refuzul de a consulta cetăţenii devin cu toate motive pentru ca toţi cei care se visează primari să promită solemn că nu vor face o politică de mahala, unde contestatarii să fie puşi la zid.


Este şi cazul candidatului independent Adrian Orza, care a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că doreşte o campanie electorală curată, fără atacuri la persoană. Orza a fost de părere că dacă primarul Nicolae Robu va trece la jignirea celor care speră să îi ia locul în instituţia de pe Loga va fi sancţionat dur de electorat.

„Eu sunt un candidat independent, care nu am nimic de împărţit cu persoane, ci doar cu acţiuni, întâmplări, lucruri de genul ăsta. În rest nu am să atac pe nimeni. Şi practic aştept şi pe mai departe oamenii să vină alături de mine, să vină cu idei, ba chiar m-am gândit că va fi extrem de interesant şi extrem de benefic şi asta voi pune în consultare în perioada următaore, parte din oferta mea electorală (…) acum ca şi continuare a ceea ce se întâmplă în viaţa administrativă locală şi ca nevoi ale oraşului, cea mai mare parte din oferta electorală va fi creată chiar de cetăţeni. Voi crea o platformă în care cetăţenii vor veni şi îşi vor spune doleanţele legate de zona lor, de oraş, le voi rafina pentru forma şi scheletul necesar pentru a fi citite ca şi ofertă electorală”, a detaliat consilierul local. Orza a explicat că platforma creată va fi online, dar că nu va ocoli nici discuţiile directe cu cetăţenii. Mai mult, din cadrul unor discuţii avute deja, candidatul independent la Primăria Timişoara a elaborat şi un decalog numit „Timişoara normalităţii”, care cuprinde reguli de bună purtare de la care politicienii nu ar trebui să se abată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.