AGLOMERAȚIE la comisiile FRF: Un nume greu de la ACS Poli s-a...

AGLOMERAȚIE la comisiile FRF: Un nume greu de la ACS Poli s-a alăturat pe lista celor care-și cer drepturile financiare! Ce răspuns a primit de la CNSL

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli CFR Cluj (15)

Bănățenii au parte aproape zilnic de vești proaste în această primăvară. Problemele financiare au dus-o pe ACS Poli în imposibilitatea de a-și plăti jucătorii și aceștia se îndreaptă treptat spre comisiile abilitate. După jucătorii excluși, precum Popovici sau Poparadu, a venit rândul unei vedete din prima echipă să-și ceară oficial drepturile. E vorba de nimeni altul decât Ianis Zicu.

Machidonul se plângea ieri că are salariu mic în comparație cu formațiile la care a mai trecut. ”Am clauze decente în contract pentru toată cariera mea și pentru ultimul sezon făcut la Târgu Mureș, iar clauza cu o zi de întârziere a salariului am avut-o la Petrolul, unde avocații mei au pus-o în contract.


Nu am așa ceva aici la Timișoara!”, reacționa Ianis Zicu pe Facebook în urma unui articol apărut pe gsp.ro. Ei bine, azi pe site-ul lpf.ro au fost publicate deciziile Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor. Interesant e că Zicu apare ”din prima” cu câștig de cauză, parțial, pentru salariile restante din lunile ianuarie și februarie.

”Pretenții financiare – Admite în parte cererea. Obligă la plata debitului, cu titlu de salarii restante pentru ianuarie/februarie 2016. Respinge pretențiile cu titlu de chirie și bonusuri ca neîntemeiate. Obligă la plata taxei de procedură de 455 lei. Cu recurs”, se arată pe site-ul lpf.ro la Zicu Ianis vs. ACS Poli.

De asemenea, câștig de cauză tot ”în parte” au primit Adrian Poparadu și Cristian Boldea, jucători care au avut însă de așteptat pentru o decizie. Mai mult, restanțele în cazul lor se referă la lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2015. ”Pretenții financiare – Admite în parte cererea. Obligă la plata debitului aferent ratelor contractuale din lunile octombrie – decembrie 2015 și 455 lei taxă de procedură. Respinge capătul II de cerere ca neîntemeiat. Cu recurs”, se arată în decizia CNSL.

Reamintim că Alexandru Popovici și Alexandru Lazăr au fost primii jucători care s-au îndreptat împotriva clubului și au câștigat la comisii. ACS Poli având dreptul la recurs în cazul tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.