Angajată Lidl, dată pe mâna poliției de șefii ei pentru că ar...

Angajată Lidl, dată pe mâna poliției de șefii ei pentru că ar fi sustras bani din casă. Ce spun polițiștii

2
DISTRIBUIȚI

Lidl supermarket trollies, trolleys in Lowestoft, Suffolk.

O angajată a supermarketului Lidl din Lugoj este cercetată pentru furt, după ce superiorii ei au observat că femeia ar fi sustras, în toată luna februarie, mai multe sume de bani din casa de marcat, scrie cetateanul.ro.


Poliţiştii au fost chemaţi la data de 29 februarie, aceştia începând cercetările în acest caz. „În fapt, în perioada 1 – 29 februarie, femeia în vârstă de 27 de ani din municipiul Lugoj ar fi sustras diferite sume de bani din încasări, cuprinse între 30 şi 100 de lei”, au anunţat poliţiştii pentru sursa citată.

Prejudiciul se ridică la aproape 1500 de lei.

2 COMENTARII

  1. cit are salariu o casierita in romania? 1000 lei?
    asierii primesc sertarul cu bani numarati la intrarea in tura, la fiecare pauza din timpul zilei banuiesc ca banii se numara din nou, cum naiba putea sa fure o luna bani fara sa se afle de prima data?

    • 1. la lidl o casier sau casie ia mai bine de 1300 de lei depinde de vechime. 2. bani se numara cand se ridica sertaru de catre casier si la predarea lui la sfarsit de tura, deci intre timp poate sa fure tinand cont ca are dreptu la o anumite suma sa iasa pe minus sau pe plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.