ASU Politehnica a lansat un filmuleț de prezentare devenit VIRAL într-un timp...

ASU Politehnica a lansat un filmuleț de prezentare devenit VIRAL într-un timp record. Vezi clipul video care arată atmosfera din jurul echipei alb-violete

1
DISTRIBUIȚI

asu poli filiasi (40)

Înaintea primei partide oficiale din 2016 pe pagina de Facebook a echipei de pe ”Știința” a apărut un ”teaser” la filmulețul intitulat sugestiv ”POLI suntem NOI!”. Surpriza video a fost lansată aseară cu mai puțin de două zile înaintea primului joc de pe teren propriu din această primăvară, cel împotriva Giarmatei. Clipul care are mai puțin de cinci minute a avut un impact instant printre susținătorii lui ASU Politehnica și nu numai.

În mai puțin de cinci minute se arată ce înseamnă Politehnica Timișoara pentru fanii care au ales drumul de jos, prin preluarea echipei universității cu același nume.


Imaginile cu celebra galerie alb-violetă, nu lipsesc, acestea au fost realizate în toamnă la un meci de pe teren propriu. Sunt cuprinse și alte aspecte din viața clubului. De la nea Bebe, îngrijitorul terenului, la cel mai înfocat ultras, mesajul ”actorilor” e același, ”Poli suntem noi!”. Clipul video a fost realizat profesionist de ”Anghel Brothers Production”, adică frații Anghel, Adrian și Cătălin, doi tineri care sunt la rândul lor susținători ai proiectului de pe ”Știința”. În clip mai apar jucătorii Cristian Gălan, Paul Burtic, Ionuț Vucea și Alexandru Birău. 

Postarea clipului pe canalul oficial de Facebook al clubului a avut un impact formidabil printre fanii ASU Poli și a atins peste 7.500 de vizualizări în trei ore, adică până la miezul nopții. Mai mult, tot de ieri gruparea din centru are și un canal de Youtube oficial, sub denumirea de Politehnica Timișoara, fără particula ASU. Aici fanii pot vedea filmări cu echipa favorită împărțite pe diverse categorii.

ASU Poli e lider în Seria a IV-a a Ligii a III-a și o va întâlni pe teren propriu sâmbătă, de la ora 15.00, pe conjudețeana Millenium Giarmata, codașă în clasament. În primul meci oficial din 2016 echipa antrenată de Sorin Brîndescu s-a impus cu 4-0 la Motru. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.