ASU Politehnica strânge rândurile pentru vizita primei echipe care a răpus-o în...

ASU Politehnica strânge rândurile pentru vizita primei echipe care a răpus-o în C. Cu ce gânduri se prezintă CSM Lugoj pe ”Știința”

0
DISTRIBUIȚI

asu poli giarmat (4)

Formația pregătită de Sorin Brîndescu se pregătește de un nou duel județean pe teren propriu. După eșecul de la Cugir, ASU Poli a rămas cu doar două puncte avans în Seria a IV-a și nu-și permite un pas greșit sâmbătă, când primește replica Lugojului antrenat de Cosmin Petruescu. Cele două echipe au în comun micile probleme medicale din cadrul lotului.

ASU Politehnica a rămas lideră în C în ciuda eșecului din Alba. Dar distanța față de urmăritoarele din Ardeal s-a micșorat. Sâmbătă, pe arena ”Știința” sosește CSM Lugoj, prima grupare care i-a învins pe alb-violeți în acest sezon. A fost un 1-0 prin golul lui Precupanu. Ca de obicei duelurile dintre trupele din Timiș au o doză mare de imprevizibilitate.

”Pentru noi toate jocurile sunt dificile, trebuie să-l abordăm și pe acesta cu seriozitate. Cum am făcut-o și la Cugir, chiar dacă am pierdut. Noi ne concentrăm mai mult la echipa noastră. Sigur, Lugojul e o echipă bună, cu un antrenor bun, au un joc compact. Pe noi ne interesează ce facem noi în teren. Să eliminăm anumite probleme care au fost la Cugir și să fim mai atenți la finalizare.


Am revăzut jocul și chiar am avut patru situații mari de a înscrie, rezultatul putea fi altul. Am fost cu toții supărați, dar trebuie să strângem rândurile și să mergem înainte. Nu avem timp să privim în urmă”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro.

Tehnicianul alb-violeților nu se va putea baza pe Mădălin Stancu, accidentat, în rest sunt doar mici probleme medicale care nu-i împiedică pe ceilalți componenți să evolueze sâmbătă.

Petruescu: ”La prima vedere ASU Poli are prima șansă”

Antrenorul Lugojului, Cosmin Petruescu, se confruntă la rândul său cu unele accidentări printre ”vulturi”, mai dură fiind cea a lui Claudiu Roșie, dar și cu o absență foarte importantă din cauza unei suspendări. Căpitanul Flavius Vlădia  a văzut ”roșu” cu Cisnădie, meci pierdut cu 2-1 de CSM în runda trecută. CSM Lugoj a obținut doar un egal în retur, 0-0 cu CSU II Craiova, cedând apoi pe terenul lui Mama Mia (2-0).

”La prima vedere pare o partidă în care ASU Poli are prima șansă. Prin prisma clasamentului și rezultatelor înregistrate. În ciuda rezultatelor noastre în retur, echipa a avut un joc bun și aștept să se vadă asta și pe tabelă, nu să punctăm doar la impresia artistică. Ne-au costat greșelile personale, de organizare. Credem în șansa noastră, la fel ca în tur. Sigur că sperăm la un rezultat bun”, ne-a spus Cosmin Petruescu.

”Am spus din tur că ASU Poli e favorită la promovare și a fost cea mai constantă echipă, reușind să câștige și jocuri în care a evoluat mai puțin bine. Are un antrenor bun, pe care îl cunosc bine”, a adăugat ”Conferențiarul”.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CSM Lugoj se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul ”Știința”. Mâine, de la aceeași oră, a doua clasată, Cugir, vizitează Giarmata și poate trece temporar pe prima poziției.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.