Bosquito: „Timişoara e întotdeauna o provocare, dar când ne iese cum vrem...

Bosquito: „Timişoara e întotdeauna o provocare, dar când ne iese cum vrem noi, suntem prinţii de pe malurile Begăi“. Vezi când au loc următoarele concerte ale trupei în oraşul nostru

0
DISTRIBUIȚI

bosquito

Creatorii versurilor „Haaaai ai ai / Dă-i înainte cu tupeu / Haaaai ai ai / şi ai să vezi că nu e greu“, muzicienii care alcătuiesc trupa Bosquito, vor susţine două concerte la Timişoara, în zilele de 11 şi 12 martie, la Porto Arte.

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzica ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard-rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum patru albume. În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii sai au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional.


Tot în această perioada au lansat şi piesa „Întuneric în culori”, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate.

„Vom începe sesiunile de studio în toamnă. Pregătim un nou album. Va fi primul din cariera noastră care să aibă un sound 100% electric. Experimentăm sonor destul de mult ca să găsim cea mai bună cale în acest sens. Până atunci, avem multe concerte iar eu lucrez în paralel la un material solo. La Timişoara mereu avem emoţii. Avem un fanbase foarte numeros, care ştie toate piesele, astfel încât ochiul critic al publicului de aici este mult mai exigent comparativ cu al celui din alte oraşe. Probabil că din acest motiv am reuşit câteva concerte memorabile, atât pentru noi cât sperăm că şi pentru public, pentru că ne implicăm 200%. Timişoara e întotdeauna un challenge, dar când ne iese cum vrem noi, suntem prinţii de pe malurile Begăi. Cel puţin aşa ne simţim“, ne-a declarat solistul trupei, Radu Almăşan.

Concertul Bosquito de vineri 11 martie este deja sold out, iar biletele pentru recitalul lor de sâmbătă din Porto Arte costă 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.