Bryan Gee, legenda muzicii britanice jungle şi drum’n’bass, mixează în premieră naţională...

Bryan Gee, legenda muzicii britanice jungle şi drum’n’bass, mixează în premieră naţională la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

briangee

DigitalRush şi AnonimTM îl aduc în premieră naţională în România pe DJ Bryan Gee, care va fi capul de afiş al unei petreceri de neratat care va avea loc în acest weekend la Timişoara.

Bryan Gee se înscrie într-o lungă tradiţie de pionieri ai genului, care au crezut în puterea underground-ului, au încurajat şi susţinut un vibe aparte cum este jungle/drum’n’bass-ul. O mare parte din faptul că mişcarea este una care dăinuie de mai bine de 25 de ani li se datoreaza DJ-ilor care au susţinut acest „movement”, iar când un dj veritabil devine şi şeful unei case de discuri între timp legendară, nu trebuie să se mire nimeni că unii dintre producătorii necunoscuţi aleşi în timp să scoată discuri la V Recordings au devenit legendari şi ei.


În 1993 a pus împreună cu Jumping Jack Frost bazele labelului V Recordings, iar printre primele descoperiri ale sale se număra celebrul Roni Size, cu care a scos şi primul disc al acestuia. Bryan Gee este şi descoperitorul şi a multora dintre „vedetele” dnb din ziua de astăzi, cum ar fi DJ Marky din Brazilia, pe care l-am putut vedea în Timişoara anul trecut, la prima ediţie a Revolution Festival. Piesa „LK”, care l-a făcut celebru pe Marky, a apărut la V Recordings în 2002, iar tot acest label a fost primul care l-a adus pe Marky în Europa la începutul anilor 2000. Label-urile sale din ziua de astăzi, V Recordings, LiquidV, Chronic şi Philly Blunt dau tonul în drum and bass-ul actual, inspiră şi sunt sursă de inspiraţie deopotrivă pentru toţi producătorii, DJ-ii şi oamenii care merg la party în acelaşi timp.

Evenimentul care îl aduce pe Bryan Gee în premieră în România va avea loc sâmbătă, 12 martie, de la ora 22.00, la D’arc The Bar şi îi va mai avea ca invitaţi locali pe Dudu (anonimTM), Mighty Boogie (Digital Rush) şi MC Tina. Biletele pentru acest party costă 15 lei până la miezul nopţii şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.