Calcule deja făcute pentru CH Poli înainte de înfruntarea cu Odorhei. Ce...

Calcule deja făcute pentru CH Poli înainte de înfruntarea cu Odorhei. Ce spune Mihai Păiuș despre atingerea unei performanțe ISTORICE în 2016

0
DISTRIBUIȚI

CH Poli Steaua (31)

CH CSU Politehnica Timișoara încheie sezonul regulat al Ligii Naționale cu un meci fără miză reală. Alb-violeții au rămas blocați pe locul 5 după succesul surprinzător al Stelei în fața celor de la CSM București. Bănățenii întâlnesc duminică Odorheiul acasă în ceea ce se anunță o repetiție importantă înainte de play-off-ul care se anunță deja unul crâncen contra roș-albaștrilor.

”Suntem pe 5 și nu mai putem urca pentru că Steaua a câștigat contra lui CSM. Obligația noastră e să încercăm să câștigăm cu o echipă bună, un antrenor bun. Noi trebuie să câștigăm, la Odorhei am pierdut pe erorile noastre și a altor persoane. E ultimul joc înainte de play-off, trebuie să jucăm bine, sper să avem din nou un public numeros. Nu e ușor, cu siguranță. Vom lucra la defensivă, unde au fost probleme”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul lui CH Poli.

Întrebat de ultimul succes-surprză al Stelei, 29-28 cu CSM, care și-a asigurat astfel locul 4 și avantajul terenului propriu în faza superior, tehnicianul muntenegrean a spus că ”pentru mine surpriză a fost Odorhei cu Steaua. Speram ca CSM să câștige, dar au jucat bine. Eu sunt un antrenor căruia îi place să câștige și la antrenamente. Nu e o surpriză că au câștigat”. Nici jucătorii nu pare să sublinieze rezultatul ”uriaș” obținut după ce Steaua a bătut-o și pe Dinamo. ”Mie nu-mi plac speculațiile.


Dacă o echipă a câștigat după 60 de minute înseamnă că a meritat. Trebuie să ne învățăm și noi. Dinamo de exemplu a fost mai bună ca noi, trebuie să recunoaștem. Data viitoare poate nu va fi”, a adăugat și jucătorul Mihai Păiuș.

Pero Milosevic a precizat că nu urmărește în jocul fără consecințe în clasament de duminică să acorde experiență tinerilor. ”Dacă vom avea posibilitatea în meci vom oferi minute, normal. Dar următorul nostru meci va fi pe 24 aprilie, e pauză pentru Cupă și națională… Obiectivul nostru a fost primele opt. Ne doream locul 4 ca să avem avantajul terenului propriu. Dar nu se știe niciodată. Steaua e o echipă cu experiență, dar e prea devreme să vorbim de ea, acum ne gândim la Odorhei. În play-off e altceva”, a precizat Milosevic. În perioada următoare Poli va avea din nou jucători la lot. Fenici și Grigoraș la naționala mare, respectiv, L. Ștefan și Neamțu la tineret.

Păiuș: ”Trebuie să ne gândim și să vrem să scriem istorie”

Poli nu mai depinde de ultimul joc din sezonul regulat, dar lucrurile puteau sta invers, în sens negativ după insecuritatea din toamnă. ”Nu mai depindem de rezultat, dar nu înseamnă că nu va fi un meci frumos. E ultimul meci acasă din sezonul regulat, ne dorim victoria. Suntem mândri de ce am realizat, dar nu ne gândim încă la play-off. Am muncit mult, cu toții cei implicați, acum am luat roadele și vrem mai mult… La ora meciului (n.r. cu Steaua) o să vedem”, a mai spus Mihai Andrei Păiuș.

Deși nu a dorit să intre în detalii legat de ”sfertul” viitor cu steliștii, interul alb-violeților a vorbit totuși de gândurile că după 1991 Poli poate fi aproape de o mare performanță în handbalul masculin. ”Nu știu dacă toți s-au gândit, dar putem începe. Una e să te gândești, una e să vrei. Cred că trebuie să ne gândim și să vrem să scriem istorie, de ce nu?!”, a conchis Păiuș.

Partida CH CSU Politehnica Timișoara – HC Odorhei se dispută duminică, de la ora 15.45, în Sala ”Constantin Jude”, în ultima rundă a sezonului regulat al Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.