Campanie de curăţare a Timişoarei de rablele abandonate pe domeniul public. Unde...

Campanie de curăţare a Timişoarei de rablele abandonate pe domeniul public. Unde se poate cere ridicarea vehiculelor

0
DISTRIBUIȚI

rabla 1

Fără rable părăsite pe străzile din Timişoara – aceasta este ţinta administraţiei locale, care, cu ajutorul Poliţiei Locale, lansează o nouă campanie prin care maşinile în stare nefuncţională vor fi ridicate de pe domeniul public unde au fost abandonate.
Cetățenii pot sesiza existența acestui tip de vehicule la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe adresa de email contact@politialoctm.ro.


„Campania are drept scop eliberarea locurilor de parcare din oraș ocupate de astfel de autovehicule care conferă de altfel și un aspect inestetic, sunt transformate în focare de infecție, devenind deseori adăposturi pentru oamenii străzii, dar și pericole pentru copii ca urmare a degradării lor”, transmite Poliţia Locală.

Nu mai puţin de 420 de vehicule abandonate au fost indentificate în anul 2015 pe străzile din Timişoara.
„Dintre acestea, 246 au fost ridicate de proprietari în urma somațiilor aplicate de polițiștii locali, 135 nu se încadrează în termenul prevăzut de lege ca fiind abandonate, iar 32 au fost ridicate de SDM de pe domeniul public, fiind de asemenea aplicate și un număr de 20 sancțiuni la acest capitol, în valoare de 1000 lei fiecare”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.