Candidatul MP la Primăria Timişoara, Marius Dugulescu: „În Timişoara a prins acel...

Candidatul MP la Primăria Timişoara, Marius Dugulescu: „În Timişoara a prins acel stil macho de a face campanie”. Cum explică schimbările dese de partid

1
DISTRIBUIȚI

dugulescu ppdd

Candidatul Mişcării Populare Timiş la Primăria Timişoara, fostul deputat PDL, Marius Dugulescu, a lansat astăzi un apel public către candidaţii care aspiră la fotoliul primarului Nicolae Robu, cerându-le să ducă o luptă decentă.

„Mă bucur să găsesc (n.r. – în PMP) oameni noi care nu au mai făcut politică, mă bucur să găsesc aici oameni noi cu o mentalitate nouă în politică, mă refer la sinceritate, e lucru mare să găsești oameni cu această calitate. Iubesc Timișoara, de la 12 ani sunt în Timișoara, aici am făcut școală generală, liceul, aici am trăit întreaga viața. Am fost deputat pe Colegiul III și cunosc problemele cu care se confruntă oamenii. Mi-am propus de la începutul mandatului de parlamentar să fiu un altfel de parlamentar și am ținut legătura cu oamenii, doar că mulți cetățeni îmi cereau lucruri care țin de administrație. Activitea parlamenatră nu ține de străzi, gigacalorie sau altele de acest tip. Acum candidez pentru primărie pentru că un primar poate să facă aceste lucruri şi îmi doresc să promovez un spirit de echipă în Primăria Timișoara cu oameni de valoare și cu toate valorile care pot să construiască la unitatea şi promovarea în continuare a spiritului Timişoarei.


Vreau în campanie să fie aşa cum sunt eu, nu vreau să iau acel aer de Bucureşti, văd că şi în Timişoara a prins acel stil macho de a face campanie, eu îmi doresc să fac în Timişoara o campanie pozitivă. Atacul la persoană, luptele care se dau între politicieni, limbajul suburbnan nu cred că ajută pe nimeni”, a declarat Dugulescu, refuzând să dea un nume.

Întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă este normal să promită sinceritate în condiţiile în care pe vremea când era membru PDL promitea alături de Constantin Ostaficiuc că nu va pleca din partid, pentru ca la două zile distanță să treacă la PNL, fiind prezentat presei timișorene de Crin Antonescu, Dugulescu a răspuns că „da. Am încercat să găsesc toate resursele să rămân în PDL. Toată activitea mea politică din 2001 a fost în jurul PDL şi a lui Traian Băsescu. Singurul partid politic unde am făcut politică a fost acolo. Situaţia în PDL era deteriorată şi doar liderii de la Bucureşti m-au făut să rămân, oamenii care au muncit nu erau apreciaţi. Mai târziu am înţeles de ce. Eram prea bun. Dacă mă lăsau să candidez, obțineam primul mandatul pe colegiul meu. Am încercat să râmân consecvent, dar am fost scos pe tușă. Aici în Timiș lucrurile au mers din ce în ce mai prost. Atunci când m-aţi întrebat dacă rămân în PDL, am fost sincer, doar că zilele următoare lucrurile s-au schimbat nu am putut accepta cum s-a vorbit cu mine. M-am dus în PNL pentru că era singurul partid de dreapta. Unde era să activez? Nu am devenit membru PNL. În următorele zile cu toate că am avut cu ei o discuție că nu voi vota moținea de cenzură ,mi-au spus că dacă nu votez, mă dau afară. Eu i-am întrebat de unde că nu semnasem adeziune. Eu nu am putut să accept asta”.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Marius, ne am saturat de injuraturile lui Robu!!! Este inadmisibil ca primarul sa ne faca “IMBECILI” pentru ca nu suntem de aceeasi parere cu el! O sa va votez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.