Candidatul PMP la primărie, Marius Dugulescu, l-a demontat pe Robu la PRESSALERT...

Candidatul PMP la primărie, Marius Dugulescu, l-a demontat pe Robu la PRESSALERT LIVE: „Ipocrizia asta nu îmi place mie” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

dugulescu1

Candidatul Partidului Mișcarea Populară Timiș la Primăria Timișoara, Marius Dugulescu, fost deputat și membru PDL și PP-DD, a fost invitat în studioul PRESSALERT LIVE, în această seară. Absent de pe scena politică locală în ultimii ani, Dugulescu a explicat că retragerea sa din viața politică s-a datorat refuzului său de a vota moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, dar și că, ulterior, ajuns candidat pe listele PP-DD, i-au lipsit circa 200 de voturi pentru a ajunge parlamentar pe colegiul III. Acum însă, invitatul s-a arătat decis să câștige Primăria Timișoara. „O să îmi asum eu ca și candidat trei, cinci lucruri care se pot realiza, nu 20. Domnul Dugulescu le face pe toate, fac și heliport de farfurii zburătoare, facem și metrou, facem și autostrăzi suspendate, că e un procent din fiecare. Nu, o să fie puține, dar alea o să fie făcute”, a promis invitatul. Dugulescu a precizat și că în perioada de precampanie a avut discuții și întâlniri cu cetățeni din Timișoara printre care și profesori universitari, pe care Nicolae Robu nu îi bagă în seamă.


În acest sens, Dugulescu a declarat că echipa sa din consiliul local va fi formată din profesioniști.

Mai mult, pentru a se asigura că apropiata campanie electorală va fi una curată, Dugulescu i-a cerut public primarului Nicolae Robu să invite toţi candidaţii la noile aniversări instituite în Timişoara prin care se vor celebra ziua majoratului, a studenţilor, a tineretului şi a vârstnicilor. La auzul propunerii, primarul Nicolae Robu a spus „odihnească-se în pace”, făcând referire la tatăl fostului deputat şi declarând că nu ştie cine este Marius Dugulescu, asta deşi au fost nu mai puţin de patru ani colegi de Parlament. „La această idee de fair-play pe care am emis-o eu ştiţi ce a răspuns domnul Robu? Domnul Dugulescu? Credeam că e mort. Prima dată a zis că nici nu mă știe și când ziariștii i-au zis e vorba de fiul, l-ați primit în PNL (n.r Marius Dugulescu a plecat din PDL pentru a trece la PNL, însă transferul nu a mai avut loc după ce acesta nu a votat moțiunea de cenzură amintită mai sus) și atunci așa ușor a zis: da, parcă îmi aduc aminte. Cred că minte. Sau poate domnul Robu are pierderi de memorie temporară și nu își aduce aminte că m-a primit în PNL și atunci când m-a primit în PNL m-a lăudat. (…) Ipocrizia asta nu îmi place mie. Dacă eram acum în PNL spunea domnul Robu: domnul Dugulescu e un om așa cumsecade, un om așa serios”, a completat invitatul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.