Cel mai mare târg de vacanțe din vestul țării și-a deschis porțile...

Cel mai mare târg de vacanțe din vestul țării și-a deschis porțile la Timișoara. Cu ce reduceri uriașe pentru sezonul de vară sunt așteptați vizitatorii și ce destinații preferă bănățenii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

targul de turism vacanta

Cel mai mare târg de vacanțe din vestul României și-a deschis, în această dimineață, porțile la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. 25 de agenții de turism sunt pregătite să le ofere vizitatorilor reduceri substanțiale pentru vacanțele pe care și le vor planifica în sezonul de vară, și nu numai. Târgul de Turism „Vacanța” a ajuns la cea de-a treia ediție în capitala Banatului, se desfășoară în perioada 4 – 6 martie, iar persoanele care vor trece pragul evenimentului vor avea parte de o mulțime de surprize.

Potrivit organizatorilor, agențiile de turism din regiune și din țară prezente la târg îi vor întâmpina pe vizitatori cu pachete de vacanță la prețuri reduse cu până la 50%. Astfel, sunt prezentate oferte pentru destinații de vacanță din România, precum Litoralul românesc, Băile Herculane, Delta Dunării sau sate tradiționale.

Nu au fost uitate nici pachetele de vacanță pentru destinații precum Grecia, Turcia, Italia sau city break-uri în splendide capitale europene. De asemenea, nu lipsesc nici ofertele pentru timișorenii care-și propun să-și petreacă vacanța de vară în destinații exotice, pentru cei interesați de pelerinaje, pachete spa sau croaziere care, în ultimii ani, au devenit un lux accesibil.

12788022_10203953678921916_895940875_n

„România este o destinație tot mai des solicitată de turiștii noștri, datorită calității garantate și accesului ușor.


Pentru pachete turistice, avem charter de Spania, Costa Dorada și Turcia – Marmaris, Kusadasi, Bodrum”, a spus, astăzi, Raluca Ungureanu, prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, Regiunea Vest.

În ceea ce privește preferințele bănățenilor, aceștia aleg să viziteze centrul României și orașe precum Sibiu sau Alba Iulia. Dacă ne referim la vacanța de vară, timișorenii preferă litoralul străin, și mai ales plajele din Turcia și Grecia, în defavoarea litoratului românesc. „De la noi, din Timișoara, este dificil de mers la mare în România, din păcate. Faci cu mașina 10-11 ore, sperăm să avem autostradă. A fost o creștere foarte mare pe Turcia și pe Grecia, lumea a început să cumpere din timp, din ianuarie. În continuare destinațiile sunt sigure, nu am avut probleme”, a precizat Andreas Suciu, membru ANAT.

Nelipsite vor fi din cadrul Târgului de Turism „Vacanța” evenimentele special concepute pentru a stârni pofta de vacanță: prezentări ale unor destinații de vacanță, degustări de produse tradiționale, prezentări de produse și servicii pentru activități de timp liber, dar și Miss Turism 2016 – un spectacol al frumuseții.

Vizitatorii vor putea participa și la tombola evenimentului, care are premii excursii și vacanțe în valoare de peste 7.000 de euro. Programul târgului este de vineri până duminică între orele 10.00 și 19.00. Intrarea la Târgul de Turism „Vacanța” este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.