Cetățean sârb, depistat în timp ce încerca să intre ILEGAL în România....

Cetățean sârb, depistat în timp ce încerca să intre ILEGAL în România. De ce fugea din propria țară

0
DISTRIBUIȚI

POLITIA DE FRONTIERA

Un sârb a fost depistat în timp ce intenţiona să intre ilegal în România, seara trecută. El a fost prins pe câmp, pe fâșia verde. După cum au aflat în timpul audierilor oamenii legii din România, sârbul încerca să fugă din țara sa, deoarece avea de executat o pedeaspă cu închisoarea.

”Miercuri, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.


Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector, împreună cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi s-a deplasat la faţa locului şi a procedat la reţinerea persoanei, la aproximativ 900 metri interior faţă de teritoriul statului vecin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean sârb, în vârstă de 51 de ani şi a încercat să intre ilegal în România. La cercetări, acesta a declarat că a apelat la aceasta metodă deoarece ştia că este căutat în Serbia pentru că are de executat o pedeapsă cu închisoarea de doi ani”, transmite Biroul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara. Pe numele sârbului a fost începută o cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi predat autorităţilor statului vecin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.