Concert de nota zece: moldovenii de la Alternosfera i-au cucerit din nou...

Concert de nota zece: moldovenii de la Alternosfera i-au cucerit din nou pe timişoreni GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1398491390">

12417762_1518193591820702_1001161008346182262_n

Formaţia de rock din Republica Moldova a susţinut un concert extraordinar joi seara în clubul Daos, unde publicul numeros a avut parte de o seară de nota zece, în cadrul căreia băieţii au interpretat şi câteva piese din cel mai recent album al lor, Haosoleum.

Având în vedere faptul că numărul fanilor Alternosfera din Timișoara este cât se poate de mare, organizatorii au decis ca Alternosfera să susţină două concerte în aceeaşi locaţie, astfel încât cei care i-au ratat joi îi pot vedea „la lucru“ şi în seara zilei de vineri 25 martie. Cel mai nou album al celor de la Alternosfera reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat în 2012) şi „Epizodia” (lansat de Ziua Internaţională π – ziua 3, luna 14, 2013). Conceputul acestui triptic gravitează în jurul celei mai importante şi celebre constante matematice: PI (π). Învăluită în trecut de misticism datorită relaţiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabilă de sferă şi univers.

Alternosfera a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul „Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. În cadrul aceluiași concurs, „Haosoleum” a fost desemnat „Best Romanian Alternative Album 2015”.

Show-ul moldovenilor a cuprins o serie de piese îndrăgite din repertoriul trupei, printre care s-au numărat „Ne uneşte, ne desparte” sau „W-Amintirile”. Dincolo de piese, muzicienii au strălucit la capitolul sound, demonstrând – dacă mai era cazul – profesionalismul de care dau dovadă. Atât la piesele consacrate cât şi la piesele noi, fanii prezenţi în sală au cântat cot la cot cu solistul Marcel Bostan. Spectacolul oferit de muzicienii moldoveni reuşeşte să surclaseze lejer majoritatea formaţiilor de acest profil din ţara noastră. Melanjul reuşit între profesionalismul de care dau dovadă muzicienii şi originalitatea compoziţiilor oferă publicului un spectacol de zile mari.

După concertul pe care băieţii îl vor susţine în seara asta, de la ora 21.00, la clubul Daos, trupa Alternosfera va fi headliner la evenimentul Concert #dinBasarabia, sâmbătă 26 martie, la Arenele Romane din Bucureşti, unde pe afiş se mai află Camera 107, Alexandrina şi Gândul Mâţei.

Foto: Bogdan Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.