Corina Ozon lansează romanul „Amanţii 3.0” la Timişoara, cu o sesiune de...

Corina Ozon lansează romanul „Amanţii 3.0” la Timişoara, cu o sesiune de autografe, prezentare de bijuterii şi un moment muzical

0
DISTRIBUIȚI

corinaozon

După succesul fulminant al cărților „Zilele amanților” şi „Nopţile amanţilor” care s-au dovedit a fi un adevărat fenomen, Corina Ozon lansează „Amanții 3.0”, care întregeşte trilogia de succes, publicată la editura Herg Benet.

Invitaţii acestui eveniment vor fi Lavinia Calina şi Noemi Varga, iar în deschidere va avea loc un recital susţinut de solistul trupei Sonatic, Bogdan Racz. „Să vă mai spun câte ceva din «Amanţii 3.0». Cartea atinge mai multe nivele, am vrut-o un pic mai detaliată. Una dintre categorii, care include utilizatori frenetici de online, este cea a românilor din diaspora. Sunt descrise situaţii de alienare pe fond de inadaptare nedeclarată.


Într-o comunitate închisă, a-ţi dezvălui propriile probleme înseamnă a recunoaşte că trebuie să schimbi ceva. Ori acest lucru ar sfida idealurile despre familie fericită şi cămin împlinit. Amantlâcul este văzut că un păcat major, aparent nu există. Însă nevoia de schimbare, evadare, iubire se manifestă în online. Tocmai din lipsa curajului de a asuma o schimbare. Aşa veţi găsi explicaţii pentru unele «asalturi» ale compatrioţilor noştri şi îi veţi înţelege. Nu am generalizat şi totul se bazează pe o documentare temeinică. Nu daţi cu pietre, până nu citiţi! Este vorba de cazuri. Iar orice asemănare cu realitatea NU e întâmplătoare!”, spune Corina Ozon.

Lansarea de la Timişoara va vea loc vineri 11 martie la cafeneaua D’arc, cu începere de la ora 18 şi va cuprinde şi o prezentare de bijuterii Soutache by Alina Emandi, o sesiune de autografe. La faţa locului vor putea fi achiziționate cărți și parfumuri „Amanții by Corina Ozon” (produse de Marcman). „Nu puteam să nu vin la Timişoara cu ultimul volum din trilogia Amanţilor, la mine acasă, unde am cititori şi mă aşteaptă cu răbdare. Pentru că e o lansare specială pentru mine, voi veni pe lângă cărţi si cu parfumurile «Amanţii by Corina Ozon», lansate acum câteva zile. Timişorenii vor fi primii beneficiari ai acestor produse, care vor putea fi achiziţionate la pachet cu cărţile“, ne-a declarat Corina Ozon.

Foto: Dragoş Boldea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.