Criticată public de Nicolae Robu pentru că poluează, firma Azur devine sponsor...

Criticată public de Nicolae Robu pentru că poluează, firma Azur devine sponsor la ACS Poli. Cum explică primarul

0
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli

Presiunile publice făcute de primarul Nicolae Robu către investitorii din Timişoara pentru a aloca banii necesari finanţării echipei sale de suflet, ACS Poli, încep să dea roade. Recent Casa Rusu a devenit sponsor al echipei înfiinţate de autorităţile locale şi judeţene, echipă care nu a mai putut fi finanțată din bani publici după ce un raport au Curții de Conturi a demonstrat că banii alocaţi pentru ACS au fost acordaţi ilegal.

Noul sponsor anunțat astăzi este nimeni altul decât compania Azur, pe care primarul Nicolae Robu a criticat-o public în mai multe rânduri pentru că, alături de Continental Cauciucuri, ar fi unul din marii poluatori din Timişoara.

„Întotdeauna discut despre poluare cu toți cei pe care îi suspectăm că ar produce poluare.


Din nou i-am atras atenția domnului director că trebuie să continue cu măsurile de retehnologizare care să contribuie la reducerea poluării, pentru că nu poate nega nici dânsul că și firma Azur mai poluează din când în când. E adevărat că nu s-au semnalat plângeri atât de grave la adresa firmei Azur”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă nu era mai bine să ceară ca banii dați către ACS să fie alocați pentru reducerea poluării, Robu a răspuns că „sunt lucruri total diferite nu se pot face comparaţii. Fondurile pentru publicitate şi pentru sponsorizare sunt cu totul altceva decât fondurile pentru investiţii pe deasupra şi valoric vorbind ca să reabilitezi o pasarelă e una sau să dai câteva mii de euro unei firme e alta. Retehnologizarea nu o faci cu mii de euro, ci cu milioane de euro”. Azur va sponsoriza şi repararea pasarelei de la Parcul Copiilor, iar deocamdată suma alocată către ACS nu este cunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.