Dezvăluire INCENDIARĂ făcută de Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre demiterea lui...

Dezvăluire INCENDIARĂ făcută de Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre demiterea lui Daniel Stanciu: ”Florin Marin spunea că face asta”. Ce îi prevede șeful CJT lui ACS Poli în caz de retrogradare

2
DISTRIBUIȚI

acs poli prezentare (10) noi

Președintele CJ Timiș a oferit, la emisiunea PRESSALERT LIVE, detalii din bucătăria internă a clubului de fotbal de Liga I, aflat într-o criză profundă. Titu Bojin a confirmat că el i-a cerut lui Daniel Stanciu să o părăsească pe ACS Poli. Pe motiv că, într-o întâlnire anterioară, s-a pus de acord cu Nicolae Robu că în cazul lipsei rezultatelor nu doar antrenorul Florin Marin trebuie să plece. Și, de asemenea, cel din urmă se certa cu Stanciu, tehnicianul plângându-se aparent de implicarea managerului sportiv în echipă.

Titu Bojin a văzut ultimul meci al lui ACS Poli, scor 0-1 cu Petrolul, alături de Nicolae Robu. După meci supărarea a fost mare pentru primar a spus șeful CJ Timiș, care a promis că nu mai merge la meciuri până la finalul sezonului, dar speră că echipa se va salva.

Invitat în studioul HDV, Bojin a vorbit în schimb de ultimul șoc la clubul de pe „Dan Păltinișanu”, pe care l-a amenințat cu „evacuarea” în cazul în care părerea reprezentanților CJT nu e luată în seamă, așa cum a fost în cazul Marin, inițial.

„Am pus puțin piciorul în prag. Ultima discuție, acum o lună și jumătate, împreună cu Robu, Marin și Stanciu. Am făcut întâlnirea la Politehnică, am discutat, se punea atunci problema să-l demitem sau nu pe antrenor. Având în vedere neînțelegerile dintre Daniel Stanciu și Florin Marin, am spus acolo în birou: Fiți atenți, că eu de azi înainte nu mai sunt de acord să schimbăm pe unul. Când va fi momentul, sperăm să nu fie, veți pleca amândoi; Domnul Robu a râs atunci, nici eu nu doream cu sufletul, dar eram pragmatic.


Până la urmă domnul Robu a spus și dânsul, nu a dat un răspuns definitiv. Și am plecat cu acest gând. Sigur că după toate discuțiile, când am văzut că domnul Robu a dat știrea… M-a contactat și pe mine, dar după ce l-a anunțat pe domnul Marin – s-au pus de acord. Am trecut peste, am spus că așa e într-o asociație… La supărare probabil a făcut, eu sunt mai răbdător ca să mă supăr. Atunci mi-am spus punctul de vedere. Deși el n-a vrut, până la urmă am acceptat, ne-am pus în consens, am cerut demisia întregii conduceri. Nu numai Daniel Stanciu, toți au fost cu demisiile pe masă. Nu dau numele, unul n-a vrut, i-am explicat că are o singură șansă să rămână, să-i luăm în considerare demisia, să i-o aprobăm sau nu. Dacă nu și-o dă să-și ia cheile și să meargă acasă. Am ținut la aspectul ce ține de administrație. Mereu Florin Marin spunea că Daniel Stanciu se bagă în echipă, că vorbește cu anumiți jucători. Că anumiți jucători luau salarii pentru că aveau trecere la Daniel. Luau banii mai repede, erau unii considerați favoriți, ținând cont de anumite relații de prietenie. Tocmai de aceea am pus piciorul în prag…”, a declarat Titu Bojin la PRESSALERT LIVE.

Temporar fără președinte managerul sportiv Daniel Stanciu decidea asupra mai multor aspecte legate de echipă, inclusiv cine primea bani mai întâi, acesta declarând de altfel că mulțumirea jucătorilor exponențiali e prioritată. Stanciu și-a găsit deja angajament, va reveni la ASA Tg. Mureș pe un post nou creat, cel de director departament sport.

Președintele CJ Timiș a vorbit și de scenariul negativ pentru acest sezon. „Am încredere că ne vom salva. Dacă nu, luăm echipa din B și vom avea jucători 90% din pepinieră. Copii, pentru că avem în loturile naționale de juniori”, a precizat Bojin. Acesta își păstrează speranța că se va dovedi că finanțarea a fost făcut corect, conform legii: „E un ONG, nu am dat banii cuiva să se folosească direct de el… Se va face probabil expertiză pentru cum au fost folosiți banii”.

Titu Bojin a dat o veste bună legată de alte sporturi. „Azi (n.r. ieri) am aprobat în ședința CJT să se facă pistă de kaiac-canoe. Realizarea pistei olimpice la Lacul Surduc, care va atrage…”, a adăugat politicianul. În această săptămână, pe Bega au loc, de altfel, campionatele naționale de fond la canotaj, seniori și juniori.

2 COMENTARII

  1. DA! atât Robu cât si Bojin poartă intreaga vină că l-au acceptat pe Stanciu la Timisoara. Restul este spanac. Adevăraţii manageri ai acestui oraş şi judeţ, nu ar fi trebuit să facă experienţe in acest sens.

  2. ce colectie de ineptii debiteaza asta. e penibil si clar ca nu mai exista nici o sansa de a evita retrogradarea si nici nu a fost cindva cu asa „patron”. Robu habar nu are, asta mai e si tantos, pe linga toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.