Studenți din Canada ar putea veni să învețe la Timișoara. Câți tineri...

Studenți din Canada ar putea veni să învețe la Timișoara. Câți tineri străini studiază la Universitatea de Vest

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

La Timișoara ar putea veni să studieze chiar și tineri din Canada.


Cel puțin asta speră reprezentanții Universității de Vest, care au purtat discuții cu ambasadorul Canadei în România, astăzi, la Timișoara, ce au vizat posibilitatea demarării unui program prin care studenți din această țară să poată studia aici.

Excelența Sa Joanne Lemay a participat la UVT și la deschiderea celei de-a XII-a ediții a „Conferinței Internaționale de Studii Francofone” și aniversarea a 50 de ani de la înființarea Catedrei de franceză și a Lectoratului francez de la UVT.

Potrivit reprezentanților instituției, Universitatea de Vest din Timișoara înregistrează în acest an universitar cel mai mare număr de studenți Erasmus+ Incoming din istoria sa, 150 de tineri. În același timp, în perioada 2013-2015 s-a reușit triplarea numărului de studenți din state terțe UE. Universitatea are nouă lectorate internaționale: spaniol, francez, italian, german, austriac, portughez, chinez, sârb, american și se află în diferite parteneriate cu peste 400 de universități din întreaga lume. În acest an, la UVT sunt înmatriculați 660 de studenți străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.