Disperarea DictatoRobului

Disperarea DictatoRobului

0
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Tot mai singur este DictoRobu. Inclusiv în propriul partid. S-a văzut săptămâna trecută când aripa adversarilor săi din vechiul PNL și cei din fostul PDL l-au făcut mat. Favoritul lui Robu pentru șefia consiliului județean a fost mai jos de locul 10. „Nimeni nu este perfect”, a cugetat, a doua zi, cu un zâmbet chinuit DictatoRobu.


Până şi cei mai apropiaţi susţinători nu-i mai suportă aroganţele şi mârlănia. Iar mesajul fostului consilier local Ciprian Jichici nu mai are nevoie de niciun comentariu. E clar că toţi cei care nu mai înghit aroganţele sale nu vor rata prima ocazie de a se debarasa de el din PNL. Chiar şi cei mai apropiaţi vor ajuta. Fiecare în felul său. Iar non-combatul este cea mai simplă variantă.

DictatoRobu merge înainte. Înconjurat de armata sa de aplaudaci continuă să înjure pe oricine nu-i face voia. Ultima ieşire – sunt nemernici alegătorii care spun că nu şi-a îndeplinit promisiunile din campanie. Cât respect pentru opiniile altora, ce limbaj elevat pentru un profesor doctor, cât bun simţ pentru unul care conduce oraşul unde s-a murit pentru libertatea cuvântului. În spatele înjurăturilor nu se ascunde forţa, ci disperarea sa. Care cu fiecare zi creşte. Oricât ar încerca camarila pupicuristă să-i grebleze fricile cu ode care de care mai meşteştugite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.