Dorin Goga, PEDEPSIT pentru călcarea adversarului. Ce sancțiuni au primit jucătorii lui...

Dorin Goga, PEDEPSIT pentru călcarea adversarului. Ce sancțiuni au primit jucătorii lui ACS Poli eliminați la Chiajna

1
DISTRIBUIȚI

goga acs (8)

Pe lângă problemele medicale ale jucătorilor din ofensivă, ACS Poli nu va miza sigur contra lui CFR Cluj pe Dorin Goga și Cristi Bărbuț, eliminați la ultima partidă. Mai mult, ”Poetul” s-a ales cu o rundă suplimentară pe tușă pentru faptul că a fost eliminat direct după ce și-a călcat adversarul. El va trebui să suporte și o amendă usturătoare din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Hotărârile au fost anunțat azi de Comisia de Disciplină, care a judecat și eliminările dictate de-a lungul partidei cu scandal dintre ASA Tg.


Mureș și Pandurii. Pe lângă etapa ”liberă” Bărbuț s-a ales și cu o amendă de 740 lei ”în baza art. 63.1.g + 63.2.1”. Tânărul jucător a văzut al doilea galben cu Concordia Chiajna după un duel în margine cu Bucurică. Același jucător a fost călcat de Dorin Goga peste patru minute (min. 87). De această dată arbitrul Lucian Rusandu a arătat direct cartonașul roșu. Atacantul timișorenilor a declarat după joc că nu se aștepta să se fluiere nimic, oficialii nu s-au lăsat însă impresionați de vorbele sale. El fiind judecat în baza art. 63.1.b + 63.2.4.a. La cel din urmă fiind prevăzute între 2 și 6 jocuri (inclusiv) pentru călcarea adversarului (fără vătămare gravă). Goga a primit astfel pedeapsa minimă în acest caz, dar va rămâne două runde în afara terenului. Asta după ce abia revenise din accidentări. De asemenea el va avea de achitat și 3.000 de lei amendă.

ACS Poli va întâlni CFR Cluj duminică, de la ora 18, în primul joc pe teren propriu din faza play out a Ligii I.

1 COMENTARIU

  1. trebuie sa se refaca ca lumea dupa ruptura si tratament la Kovacevici. astea doua saptamini sint necesare, problema ar fi daca ar avea o noua ruptura, asta ar fi sfirsitul sau ca fotbalist. partea proasta e ca in timpul asta nu poate fugi, deci isi pierde o parte din conditie. oricum, nu avem atacant de talia sa. si cu Zicu nu stam bine, daca FM l-a lasat pe tusa inseamna ca e de rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.