Elev de la Colegiul C.D. Loga, printre premianţii campionatului naţional de wintertriathlon...

Elev de la Colegiul C.D. Loga, printre premianţii campionatului naţional de wintertriathlon FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Triathlon 2

Un elev de la Colegiul C.D. Loga s-a numărat printre premianţii campionatului naţional de wintertriathlon. Susţinut de Cons Electrificarea Instal, Daniel Rada munceşte să ajungă în elita celor mai buni sportivi din competiţiile outdoor de trithlon, biathlon şi decathlon, sporturi din ce în ce mai populare şi în România.

Campionatul Naţional Wintertriathlon 2016 a fost organizat de Federaţia Română de Triatlon la Cheile Grădiştei – judeţul Braşov. Daniel Rada s-a clasat excelent pe poziţia a 3-a a podiumului, la categoria juniori 17-19 ani. O performanţă dacă luăm în calcul faptul că tânărul se antrenează doar pe trasee plate, iar concursul a însemnat un traseu de munte, dificil şi pentru montaniarzi. 3 kilometri de alergare, 6 kilometri de mers cu bicicleta şi 5 kilometri de schi fond, compensaţi cu parcurs suplimentar în primele două probe, din lipsa zăpezii.

Sportivul timişorean este doar la a doua participare la wintertriathlon. Fără a neglija şcoala, Daniel Rada are în vedere pregătirea pentru câteva competiţii de la Lipova, Reşiţa şi posibil Bucureşti, unde va avea loc Campionatul Naţional de Duathlon.

Daniel Rada este elev în clasa a 11-a la Colegiul C.D.


Loga, iar de trei ani a ales să urmeze un stil de viaţă sănătos şi să practice cât mai multe activităţi sportive : aleargă 10-15 kilometri pe zi, merge cu bicicleta şi înoată săptămânal. Participările la concursuri au adus şi rezultate. Sportivul este susţinut de compania timişoreană Cons Electrificarea Instal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.