Elevii din Banat se întrec pentru a ajunge sub ochii lui Zinedine...

Elevii din Banat se întrec pentru a ajunge sub ochii lui Zinedine Zidane. Când are loc competiția care îi poate duce la Paris

0
DISTRIBUIȚI

Cupa-Hagi-Danone-20

Liceul cu Program Sportiv ”Banatul” va fi gazdă în weekend a etapei zonale Timișoara, pe școli, pentru accederea la turneul final al Cupei Hagi Danone. Competiția destinată puștilor cu vârste între 10 și 12 ani își propune să dea reprezentanta României în întrecerea pe națiuni care va avea loc în toamnă, la Paris, sub privirile marelui Zinedine Zidane.

Sâmbătă, de la ora 10, vor avea loc jocurile din optimi și sferturi iar duminică, de la ora 11, e programată marea finală.


La ultimul act vor fi prezente, în mod tradițional, câteva glorii din fotbalul local. Terenul Banatul a suferit și el un ”facelift” înaintea competiției.

Liceul Teoretic “Eugen Pora” din Cluj-Napoca și Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” din TârguMureș au câștigat deja biletele pentru etapa finală de la Constanța, pe baza rezultatelor din anii anteriori. În timp ce, Școala ”Traian” s-a impus în zonalul de la Pitești. Mai rămân trei locuri pentru școli, care vor veni din zonele Timișoara, București și Suceava.

Cele șase reprezentante ale cluburilor se cunosc deja: CS Dinamyk Craiova, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, Luceafărul Drobeta Turnu-Severin, CS Kinder Târgoviște si ACS Viitorul Cluj și gazda Academia Hagi. Lupta finală se va da la Constanța între 25 și 29 mai. Câștigătoarea va reprezenta România la Danone Nations Cup. Competiție care se va desfășura în toamnă, sub privirile antrenorului de la Real Madrid, Zinedine Zidane. 

În 2013, reprezentanta României a fost Electrica Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.