EXCLUSIV Cum a fost prins Sorin Udrea în Italia după o greșeală...

EXCLUSIV Cum a fost prins Sorin Udrea în Italia după o greșeală de începător. Vezi care interlop timișorean a fost împușcat în aceeași zonă și ce legături avea cu condamnatul

2
DISTRIBUIȚI

polizia 2

Liderul interlop Sorin Udrea, dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat într-un dosar DIICOT la șase ani și opt luni de închisoare, a fost capturat, aseară, într-o locuință din localitatea italiană Sirmione, de lângă Brescia. Această localitate este doar la 10 kilometri de Desenzano del Garda de lângă Brescia, unde, în 18 martie 2014, interlopul Sorin Crihan – care a fost implicat în scandalul cu Udrea din barul Lepa Brena – a fost împușcat în plină stradă, fiind găurit de două gloanțe.


Anterior, mama lui Crihan, Tamara Olteanu, a fost audiată în dosarul de crimă organizată al grupării Udrea, schimbându-şi radical declaraţiile în fața instanței. 

Apartamentul în care a fost capturat Udrea a fost închiriat pe numele unui apropiat al său. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timiș au avut informații că atunci când Udrea a fugit din țară a plecat la volanul unui Mercedes. După ce a fost emis mandatul internațional de arestare, după condamnare, Udrea și mașina au fost date în consemn. De asemenea, a fost alertată Poliția Națională din provincia italiană Brescia.

În Italia, Udrea continuat să se plimbe extrem de relaxat cu mașina cu care a plecat din România. Mercedes-ul a fost depistat în trafic cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe autostradă, care sunt instalate inclusiv la punctele de plată a vignietei, iar ulterior polițiștii italieni au reușit să identifice locația unde Sorin Udrea stătea. A fost așteptat să intre în locuință, apoi a fost reținut. Urmează să fie dus în fața unui judecător care va decide în privința extrădării condamnatului.

Sursa foto: cronachedellacampania.it

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.