EXCLUSIV Demisie spectaculoasă: „Eu nu plec din PNL, eu continui alături de...

EXCLUSIV Demisie spectaculoasă: „Eu nu plec din PNL, eu continui alături de Traian Băsescu”

1
DISTRIBUIȚI

pnl

Un important membru PNL a ales să părăsească partidul, acesta confirmând pentru PRESSALERT.ro, în această seară, faptul că se înscrie în partidul Mișcarea Populară. Fostul senator Gheorghe David, unul dintre oamenii cu greutate ai bisericilor neoprotestante din vestul României, a explicat faptul că a decis să facă acest pas deoarece vrea să continue în politică alături de Traian Băsescu.


„În 2001, când Alianța creștin-democrată a fuzionat cu PD, am fost cu Traian Băsescu și am rămas cu el cât timp a existat PD. Eu nu plec din PNL, eu continui alături de Traian Băsescu în PMP. În politică am rămas alături de Traian Băsescu”, a spus fostul senator. Gheorghe David a anunțat că principala prioritate „este să ne organizăm pentru alegerile locale. o să mai vină în PMP oameni din PNL, atât din Timișoara, cât și din județ. Sunt multe discuții”.

 

1 COMENTARIU

  1. E un tampit… poate inca nu ia spus nimeni pana acum, ca a fost om la locul lui, dar acum chiar ca a tampit !
    Mai prostesc oamenii de la o varsta oarecare…
    A fost invitat alaturi de ai lui, dar le-a intros spatele… crezand ca Bașescu ii va da un loc mai calduț… dar va fi pe nicaieri… ca cei care pana acum l-au votat, nu il vor mai vota…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.