EXCLUSIV Marinah, fosta solistă a trupei Ojos de Brujo, va cânta la...

EXCLUSIV Marinah, fosta solistă a trupei Ojos de Brujo, va cânta la Timişoara, în cadrul festivalului Plai VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

marinah2

Solista care a devenit cunoscută în întreaga lume drept vocea trupei Ojos de Brujo va concerta la Timişoara în data de 11 septembrie, în cadrul festivalului Plai, care va avea loc la Muzeul Satului Bănăţean. Alături de ea se va afla unul din cei mai cunoscuţi chitarişti de flamenco din lume, Juan Ignacio Gómez Gorjón, cunoscut sub numele de Chicuelo.

Ojos de Brujo a fost o trupă din Barcelona care şi-a descris stilul muzical drept „jipjop flamenkillo” (hip-hop cu puţin flamenco), care a editat o serie de albume bine primite în lumea întreagă.


Zilele acestea, Marinah & Chiculeo au editat albumul „Sintonias”, care cuprinde opt piese.

În perioada de pre-sale, abonamentele valabile pentru cele trei zile ale festivalului Plai – care va avea loc între 9 şi 11 septembrie 2016 – costă 75 lei până în 6 iunie şi acestea asigură accesul la toate evenimentele dedicate publicului participant. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos, reţeaua librăriilor Cărtureşti şi la Ambasada).

Anul trecut, organizatorii festivalului Plai au decis să nu facă publice numele artiştilor care vor urca pe scena mare a festivalului. La cea de-a 10-a ediţie aniversară – cea de anul trecut – pe scena mare a festivalului Plai au concertat Amadou & Mariam, Bratsch, Mayra Andrade, Koop Oscar Orchestra, Everlast şi Argatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.